Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kamsi u mnie to samo, taka różowa plama, ale ja myślę, że to po usg. Nie martw sie skoro wczoraj wszystko było ok, na pewno tak jest.Ja wczoraj wszystko super na usg, a dzisiaj rano jak poszłam siku to na papierze trochę brązowego plamienia. Nie wiem czy się martwić czy to nie groźne... mam nadzieje, ale cholera nie może być wszystko normalnie tylko ciagle coś...
Kamsi a może brudzenie to po USG?Ja wczoraj wszystko super na usg, a dzisiaj rano jak poszłam siku to na papierze trochę brązowego plamienia. Nie wiem czy się martwić czy to nie groźne... mam nadzieje, ale cholera nie może być wszystko normalnie tylko ciagle coś...
No właśnie wyczytałam, ze po badaniu tak może być. Zerknij na screeny.Kamsi u mnie to samo, taka różowa plama, ale ja myślę, że to po usg. Nie martw sie skoro wczoraj wszystko było ok, na pewno tak jest.
Dokładnie, także spokojnie. Cieszmy się naszymi maluszkami. U mnie taki kamień z serca, że wszystko ok, że dziś od razu inna energia.No właśnie wyczytałam, ze po badaniu tak może być. Zerknij na screeny.
O której wyniki??Hej ja właśnie czekam na pobranie krwi później idę do roboty i czekam na wyniki [emoji3] u mnie nocka lepsza szybko usnęłam ale coś mnie brzuch boli od rana