Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Super o by tak dalejSuper! Gratulacje!)
Tez sie zastanawialam kiedy isc i czy 6 tc to nie za wczesnie, ale moja ginekolog jak ja pytalam po poronieniu kiedy przyjsc jakby sie udalo zajsc w ciaze to powiedziala ze 6 tydzien.. wiec ide w skonczonym 6.Dziewczyny nie wiem czy iść jutro na tą wizytę, to będzie pomiędzy 6 a 6+3. Wizyta prywatnie więc kosztuje £120. Czy poczekać ten tydzień bo w kolejny piątek 19ego mam usg w szpitalu i sama już nie wiem. W sumie każdy dzień czekania to trochę stres ale z drugiej strony może lepiej poczekać ten tydzień. Hmmm.
Ponoć na dziewczynkę!Aga ja tez mam m i mam
Wrażenie, ze brzuch mi się rozlał troche :/ i na wadze tez przybyło. Ale strasznie mnie do słodkiego ciągnie tak jak nigdy:/ przed ciąża mogły słodycze nie istnieć teraz bym cały czas jadła![]()
Co do detektora ja nie będę kupować i monitoru oddechu chyba tez nie jeśli będzie wszystko ok.
Dziewczyny nie wiem czy iść jutro na tą wizytę, to będzie pomiędzy 6 a 6+3. Wizyta prywatnie więc kosztuje £120. Czy poczekać ten tydzień bo w kolejny piątek 19ego mam usg w szpitalu i sama już nie wiem. W sumie każdy dzień czekania to trochę stres ale z drugiej strony może lepiej poczekać ten tydzień. Hmmm.
No tylko że u mnie to już druga wizyta będzie. Pierwsze usg było w 5-5+3. To było w tamten piątek. Więc tak myślę czy jest sens.Tez sie zastanawialam kiedy isc i czy 6 tc to nie za wczesnie, ale moja ginekolog jak ja pytalam po poronieniu kiedy przyjsc jakby sie udalo zajsc w ciaze to powiedziala ze 6 tydzien.. wiec ide w skonczonym 6.