Mała.czarna
Fanka BB :)
przed poronieniem miałam baaaardzo długie nawet do 39 dni się zdarzało i bardzo nieregularne. Po porobieniu troszkę się to uregulowalo ale dalej pow 33Jeszcze jedno pytanie. Jak długie masz cykle?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
przed poronieniem miałam baaaardzo długie nawet do 39 dni się zdarzało i bardzo nieregularne. Po porobieniu troszkę się to uregulowalo ale dalej pow 33Jeszcze jedno pytanie. Jak długie masz cykle?
Nie nieAnalizuje to i przy 5+4 nie musi być zarodka! Niektórzy lekarze to konkwaly. Kochana opowiadałam jak miałam przy 1 ciazy?
Super wiadomość! To duży ten Twój kropek. A jaki duży pecherzyk? Jaki wiek z usg?Jestem po wizycie. Wszystko jest ok. Dzidziuś ma 0,52 cm. I najważniejsze info jest takie że bije serduszko ❤ Zapisał mi progesteron 2x1. Ze względu na poronienie. Teraz cierpliwie czekam na 22.07 wtedy wizyta u mojego lekarza prowadzącego.
Nie nieChętnie przeczytam
![]()
Kochana mega mnie podniosłaś na duchuOstatnia @ miałam 26.01 na początku marca robiłam testy wszystkie negatywne. Pierwszy pozytywny test wyszedł mi 15.03 poszłam od razu do ginekologa który wyliczył mi 7tc i powiedział ze powinien być już zarodek z sercem a ja nie miałam nawet pęcherzyka tylko endometrium pogrubione. Kazał robić betę i przyjść za tydzień beta się podwoiła ale na następnej wizycie był tylko pęcherzyk bez zarodka i bez ciałka od razu skierowanie do szpitala na czyszczenie. Uparłam siw poszłam prywatnie do innego, który tez odesłał mnie do szpitala ze stwierdzeniem ze puste jajo płodowe. Ile przepłakałam nocy... ale uparta szukałam 3 ginekologa, który zobaczył tez tylko pęcherzyk ale ba spokojnie kazał czekać i rzeczywiście po tygodniu już była zarodek z serduszkiem. Dziś moj łobuz ma 5lat i jest wspaniałym pięknym zdrowym chłopcem. Nie poddawaj się i Wałcz do końca!
Tamta ciąża z om miałam termin na 04.11 a wg usg na 28.11!!! Urodził siw 13.11![]()
Właśnie miałam 18.05 ostatnia. Sorki dziś jest 7t4d z miesiączki wg kalendarzyka tak mi pokazuje. A czemu pytasz?Czyli termin @ miałaś na 14 czerwca? (tak by było przy 7+4 we wtorek)
Kochana mega mnie podniosłaś na duchuaż miło czytać takie historie. A lekarze to też... Masakra. Gdybyś wtedy posłuchała to usunęli by zdrowa ciążę dobrze że intuicja wygrała
[emoji173]
Super wiadomość! To duży ten Twój kropek. A jaki duży pecherzyk? Jaki wiek z usg?
Wczoraj miałam i badanie i usg dopochwowe. Nie współżyjemy odkąd jestem w ciąży.Hmm to nie wiem skąd plamienia. Może podraznilas? Nie miałaś badania albo przytulanek? Duphaston to dopochwowe, tak?