• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcowe mamy 2020

Kurcze dziewczyny ale narobiłam... Nie pije teraz kawy ani coli... A siedzialam w kinie mój miał cole zapomniałam się i wypiłam mu może szklankę coli :( boję się że coś się stanie teraz :(

Kochana nic sie nie stanie! Ja tez sobie pije czasem colę i kawe w tej ciąży. W poprzedniej tez piłam i co... syn jak dąb. Nie dajmy sie zwariować. Gdybys łykła szklankę drinka to gorzej ale cola... od czasu do czasu mozna!

reklama
Ja od połowy ciąży piłam 2 l coli dziennie... I nie mogłam się powstrzymać [emoji28] dodatkowo 1 kawa dziennie. I mamy się dobrze. ;)
U mnie bylo to samo,pilam cole hektolitrami.Wiem ze to nie zdrowe ale taka mialam chec. I corka zdrowa . Oczywiscie alkohol odstawilam ale nie popadajmy w paranoje :) Spokojnie,od jednej szklanki nic sie nie stanie.

A odnosnie tego kola moja tez liczylam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry