Jestem w Tunezji do niedzieli. Zrobię po powrocie jeśli nie będzie okresu. ;-)
Kochana... po cichutku zycze Ci wiesz czego... zeby sie wszystkie Twoje klopoty rozwiazaly[emoji4]
@Ka.2606 ja czuje sie zupelnie normalnie[emoji4] relaks na maxa[emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Jestem w Tunezji do niedzieli. Zrobię po powrocie jeśli nie będzie okresu. ;-)
No to odpoczywaj, ale napięcie rośnie [emoji4]Jestem w Tunezji do niedzieli. Zrobię po powrocie jeśli nie będzie okresu. ;-)
Ja też myślałam że mnie nie stać, ale nie kupiliśmy nowszego samochodu, wzięliśmy mniejsze mieszkanie, nie pojechaliśmy przez 2 lata na wakacje i okazało się że nas stać.... Są tacy co biorą kredyty, co im rodzice dopomagaja, są tacy co resztę życia przez to spędza w kawalerce. Nie wierzę że jeśli dwie osoby pracują to ich nie stać... Za jeden uśmiech Niuni oddałbym wszystko. To jest Wasz wybór oczywiście... Ale nie gadajcie że pieniądze to problemNie . Nie biorę bo po prostu mnie nie stać.
Hmmmm...U nas to ja jestem anty adopcja. Wole nie mieć żadnego dziecka jak cudzego...
Weź laktovaginal 2 tabsy przez 3-4 dni powinno pomóc a i podmywanie woda z soda łyżeczka sody na szklankę wody. Jeśli to początek infekcji często pomaga. Jeśli już rozwiniętą to bym raczej do gina poszła po lek - szczegolniwe jeśli szykujecie się do kolejnej iuiCześć Kochane powiedzcie mi jak to teraz wszystko liczyć? Po nieudanej iui niestety @ dostałam w 35dc i była bardzo intensywny dziś jest dopiero 9dc ale niepokoi mnie kolor śluzu nie piecze mnie nic ani nie swędzi na szczęście ale jest lekko zielonkawo-żółty miała któraś z Was takie przygody wizytę mam dopiero 30.07
Dzięki za podpowiedźWeź laktovaginal 2 tabsy przez 3-4 dni powinno pomóc a i podmywanie woda z soda łyżeczka sody na szklankę wody. Jeśli to początek infekcji często pomaga. Jeśli już rozwiniętą to bym raczej do gina poszła po lek - szczegolniwe jeśli szykujecie się do kolejnej iui
Powiem tak.Ja też myślałam że mnie nie stać, ale nie kupiliśmy nowszego samochodu, wzięliśmy mniejsze mieszkanie, nie pojechaliśmy przez 2 lata na wakacje i okazało się że nas stać.... Są tacy co biorą kredyty, co im rodzice dopomagaja, są tacy co resztę życia przez to spędza w kawalerce. Nie wierzę że jeśli dwie osoby pracują to ich nie stać... Za jeden uśmiech Niuni oddałbym wszystko. To jest Wasz wybór oczywiście... Ale nie gadajcie że pieniądze to problem