paulina.blachut
Fanka BB :)
Lutowe Mamy 2020
dziewczyny a może taki rodzaj tabelki z naszymi danymi i kazdy miał by możliwość edytowania?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super! I będziesz miała parkę [emoji7][emoji7] dobrze zrozumiałam? [emoji28][emoji16]Wszystko super, lekarz mówi ze dzidziusie zdrowe jak ryby i że bardzo szybko rosną. Sa już wysoko sporo ponad pępkiem. Lekarz nawet nie spytał tylko stwierdził „pewnie już czujesz ruchy, bo sa wysoko i duże” ja mówię ze coś czuje ale nie byłam pewna czy to dzieciteraz już wiem ze to dzieci. Jeden ma 66mm drugi 65mm. Ogolnie jak zapytał gdzie pracuje zaraz mu odpowiedziałam to on absolutnie powinnam już iść na zwolnienie lekarskie. Zaraz zapytal kto jest moim ginekologiem jak mu powiedziałam nazwisko to sam powiedział, że on jest skomplikowany. Ale zaraz się pochwaliłam że udało mi się zmienić na innego lekarza wiec odetchnął
jedno zdjęcie 4D chłopczyka a dziewczynka była akurat odwrócona wiec nie udało się 4D
Zobacz załącznik 1001233Zobacz załącznik 1001234
Super !! wspaniałe wieściWszystko super, lekarz mówi ze dzidziusie zdrowe jak ryby i że bardzo szybko rosną. Sa już wysoko sporo ponad pępkiem. Lekarz nawet nie spytał tylko stwierdził „pewnie już czujesz ruchy, bo sa wysoko i duże” ja mówię ze coś czuje ale nie byłam pewna czy to dzieciteraz już wiem ze to dzieci. Jeden ma 66mm drugi 65mm. Ogolnie jak zapytał gdzie pracuje zaraz mu odpowiedziałam to on absolutnie powinnam już iść na zwolnienie lekarskie. Zaraz zapytal kto jest moim ginekologiem jak mu powiedziałam nazwisko to sam powiedział, że on jest skomplikowany. Ale zaraz się pochwaliłam że udało mi się zmienić na innego lekarza wiec odetchnął
jedno zdjęcie 4D chłopczyka a dziewczynka była akurat odwrócona wiec nie udało się 4D
Ale cudnie [emoji3590][emoji3590][emoji3590] i fajnie że już ruchy czujesz bo to cudowne uczucie. Piękne zdjęcia masz na pamiątkę [emoji7]Wszystko super, lekarz mówi ze dzidziusie zdrowe jak ryby i że bardzo szybko rosną. Sa już wysoko sporo ponad pępkiem. Lekarz nawet nie spytał tylko stwierdził „pewnie już czujesz ruchy, bo sa wysoko i duże” ja mówię ze coś czuje ale nie byłam pewna czy to dzieciteraz już wiem ze to dzieci. Jeden ma 66mm drugi 65mm. Ogolnie jak zapytał gdzie pracuje zaraz mu odpowiedziałam to on absolutnie powinnam już iść na zwolnienie lekarskie. Zaraz zapytal kto jest moim ginekologiem jak mu powiedziałam nazwisko to sam powiedział, że on jest skomplikowany. Ale zaraz się pochwaliłam że udało mi się zmienić na innego lekarza wiec odetchnął
Mi tez chyba trochę pomogło, bo poszłam@coco07 Ja zjadłam dwie śliwki i popiłam wodą, dobrze że kibelek mam blisko, bo ledwo dobiegłam. pomogło, ale ulga! Przesrany temat sobie wybrałyśmy [emoji16]
@Paryżanka trzymamy kciuki!