Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Brałam z moimi chłopakami i fiutki zupełnie zdrowe oba mają [emoji6]"Niektórzy za to zwracają uwagę, że nadmiar progesteronu, mogący się zdarzyć, gdy lek stosowany jest bez uprzednich badań poziomu hormonu, może mieć zły wpływ na układ moczowy dziecka, a u chłopców może powodować wnętrostwo. Na te przypuszczenia nie ma jednak naukowych dowodów. "
Na dziecko.pl tak pisze w artykule o duphastonie
Ja mam 2 koty i nie karmie ani nie sprzatam. Mąż to robi odkąd staramy się o dzieckoWitaj! Ja mam termin na 27 marca, wiec jestesmy blisko
Na to liczeMoze nie rozpakuje sie przed wiekszoscia mam, ale nie pogniewalabym sie, gdyby to byly okolice 38tyg. Tez pamietam, ze ostatnie dwa tygodnie to byla juz meka...
Jestem ciekawa jakie sa ogolne zalecenia dot. podrozy samolotem w pierwszym trymestrze. Raz gdzies wyczytalam, ze najlepszy czas na podroze samolotem zaczyna sie od 14 tyg. Ja planuje lot miedzy 9 a 12 tygodniem o ile polozna nie bedzie odradzac.
Moze cos zjadlas i Ci siadlo na zoladku? Mi zawsze pomoga mocna herbata bez cukru.
Sa tu jakies mamusie, ktore maja koty w domu? Zrezygnowalyscie calkowicie ze sprzatania kuwety?
Mnie o dziwo nie. Może dlatego,że go cały dzień Jeszcze nie widziałam [emoji23]Czy to tylko u mnie czy Wasi mezowie/partnerzy tez Was tak dzisiaj denerwuja?
SzczesciaraMnie o dziwo nie. Może dlatego,że go cały dzień Jeszcze nie widziałam [emoji23]
Mnie też o dziwo nie. Zgodził się na wakacje choć mówił wcześniej że w ciąży się nie podróżuje i że dziecko jeszcze za małe. Wziął mnie dziś na lody. I ogólnie jest miły :-)Czy to tylko u mnie czy Wasi mezowie/partnerzy tez Was tak dzisiaj denerwuja?
Szkoda,że tam sok owocowy bo bym wypiła..Zobacz załącznik 1002631dziewczyny ! Własnie wyprobowałam i polecam , jest przepyszne![]()
Ale coś czuję ,że zaraz nadrobi cały dzień. Od 3 dni nie mogłam się o ciasto doprosić i musiałam sama biegusiem przed zamknięciem cukierni. Już mam powód do zjebki [emoji14]Szczesciara![]()