Milii
Fanka BB :)
Wiecie co ja na prawdę zapomniałam jak to jest wszystko dla mnie takie nowe... Już trochę sobie zapisałam z pamięci co się sprawdziło na córce typu płyny do kąpieli do prania kosmetyki pampersy itd...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
to dobry wynik na 4/5 tydzien.Jakoś 4/5 tydzień potem już nie badalam
Tez słyszałam o Emolium, w Norwegii popularne jest Derma, widzialam że w Polsce też to powoli wchodzi. Eco, vege itp itd. Wydaje mi się że na kosmetyki to możesz jakieś próbki kupić, albo napisać do firmy nie wiesz na co dzidziuś może bycbuczulony koleżanka używa tylko te z rosmanna bo na pampers Tosia uczulona a znowu kuzynka tylko Pampers bo Emil reagował na wszystkie inne uczuleniem, więc wydaje mi się że lepiej w tym temacie nie szaleć jakieś próbki, paczka lub dwoebpampersow a później poinstruowac męża lub kogoś kto pomoże i Co kupi pełnowartościowe, bo z tego co słyszałam podobno ja nie będę ogarniać w pierwszych 2 tygodniach... (tak mi dziewczyny pisaly o pierwszej ciąży)Pod względem kosmetycznym, to ja polecam produkty apteczne. Koleżanka poleca emolium fajne kosmetyki ale mi sie bardziej podobają musteli. Lepiej sobie podejść i zobaczyć co oferują, a zamówić online bo zapewne taniej.
Co do prania to polecam przynajmniej 1 pranie wykonać w zwyczajnych płatkach mydlanych. Będąc w szpitalu już kilkakrotnie widziałam jak ubranka wyprane w proszkach dla niemowląt wywoływały uczulenia.
Super że Maluszek zdrowy, to patrz jaka różnica mi na 15mm powiedział 8+3, tak program wyliczyłHej, byłam dziś na wizycie i maluszek ma 18,49mm co odpowiada 8+2. Ogolnie ciąża jest młodsza o 2 dni ale w porównaniu do 1 usg jest mniejsza różnica bo wtedy było 4 dni.