• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Dziewczyny czy to normalne że spada mi progesteron? Żałuję, że zrobiłam drugi raz bo teraz się martwię... ale miałam 26 a teraz mam wartość 23 oba poziomy robione na czczo odstęp 2 tygodnie 26 miałam 2 tygodnie temu a 23 mam z dzisiaj

Ukmama trzymam kciuki! Musi być dobrze!

Co do badania wolnego płodowego ja się zastanawiam ale cena troche odstrasza. Jeśli prenatalne i pappa będą wątpliwe wtedy na 100% zrobię. Ja nie wiem co zrobię jeśli dziecko okazałoby się chore.

Co do pielęgnacji u nas będzie hipp srokao bardzo pozytywnie go oceniła. I na tym będę się wzorować.

Dziewczyny czy to normalne że spada mi progesteron? Żałuję, że zrobiłam drugi raz bo teraz się martwię... ale miałam 26 a teraz mam wartość 23 oba poziomy robione na czczo odstęp 2 tygodnie 26 miałam 2 tygodnie temu a 23 mam z dzisiaj
Może tak być bo poziom progesteronu ma jakieś wyrzuty i raz jest więcej raz mniej. A bete robiłaś? Beta nie może spadać.

Może tak być bo poziom progesteronu ma jakieś wyrzuty i raz jest więcej raz mniej. A bete robiłaś? Beta nie może spadać.

Tak Beta ma przyrost w ciągu 48 godzin 107% ale zdziwiłam się że progesteron spadł o 12%

Wg kalkulatora:
Przyrost hormonu jest w normie
Twój średni dwudniowy przyrost hormonu beta HCG to 1065 mlU/ml (107.2%).

Oby tak było jak mówisz ! Zrobię betę jeszcze w przyszłym tygodniu

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry