reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

SZEŚĆ OGROMNYCH BUZIOLI DLA ANTOSIA MOJEGO ŁAMACZA KOBIECYCH SERC :-)I WSZYSTKICH SZEŚCIOMIESIĘCZNIAKÓW !!! ;-)

Mama pewnej czerwcóweczki :zawstydzona/y:

PS.teraz już wiem gdzie podziały się nasze niektóre czerwcówki :confused:

reklama
No nie, prawie się posiusiałam, bo chciałam tylko :sorry2: czerwcówkoland nadrobić :-D. Mam tylko jeden dzień dla Was a wy tak ciekawie piszecie i tak DUŻO, pewnie napiszę tego posta i będę siedzieć do 8 rano czytając jedynie.

1. Dzięki za życzenia.
Antek rośnij zdrowo, cycuj ile wlezie :-D:-D:-D

2. Madzia zdrowej!!!
3. Gingeros, podziwiam determinację! Jak ty masz wyrzuty sumienia to nie wiem co ja powinnam odczuwać. Cyce pełne mleka, a Maks już prawie odstawiony :zawstydzona/y:.
4. Isztar, pochwal się jak się udała romantyczna kolacja we czwórkę ;-)
5. Kotek, ja też sobie czasem pozwalam na kieliszek wina, lub piwko i nie wylewam mleczka :tak:
6. Toska, mikołajek mi się nie wyświetla :-(. Zapodaj jeszcze raz pls :happy2:
7. Olla, miłego lotu!
8. Efilo, Isztar, OleOla, Gingeros, zaintrygowałyście mnie tą osóbką. To forum to e-mama? Dajcie jakieś wskazówki ;-):-p
9. Sywlek już zaplanowany, będziemy mieli wychodne, bo nasza wykwalifikowana pomoc domowa (czyt. dziadek :-D) daje nam wychodne. Impreza będzie przebierana, macie jakieś pomysły?
10. Gondola, hmmm jak znajdę czas to wkleję zdjęcie z poziomu zapełnienia gondoli. Jest bliski 100%, dzięki Panie, że Maks nie prostuje nóg.....
11. Nasza klasa, jest świetna :-D, coś czuję że bb ma konkurencje ;-)

.... jak coś ważnego pominęłam to soretno....

...idę nadrabiać....

Antkowi i Maksiowi z okazji 6 miesięcy słodkie buziole :-D
Gingeros uważam, że jesteś bardzo dzielna.
Podziwiam wszystkie mamy walczące z laktatorem :-)
Wczorajsze wyjście było super, tylko jakoś nie mogliśmy sobie z mężem w oczy popatrzeć, bo Franek chciał zwiedzać restaraucję ;-)
Olla, miłego lotu! Trzymamy kciuki!
Blanes, proponuję odwiedzenie tego miejsca, od razu będziesz wiedziała o kogo chodzi :cool:

Najlepszego dla Półroczniaków!!!

NASZA - KLASA już od dawna jestem uzależniona :-D w sobotę znalazłam moją miłość z czasów ogólniaka :zawstydzona/y: taką dosyć dużą miłość, ale oczywiście młodzieńczą ;-) zawsze będę miała do niego słabość ;-)
A ja się właśnie z takiej młodzieńczej miłości wyleczyłam :-D Dla niektórych czas nie jest łaskawy - lepsze są wspomnienia ;-)

Emmila :-D

Monika mówisz, że ekonomiczna się zrobiłam? ;-)

Gingeros popłakałam się... :-D

Olla kciuki za spokojny lot! :tak:

Blanes moja przyjaciółka przebrała się kiedyś za Kleopatrę - po północce już była bardzo upadła :-D Ja wtedy byłam czymś pomiędzy gejszą a damą z wielkim błękitnym motylem namalowanym na twarzy, a inna koleżanka aniołem - tydzień wyklejała skrzydła z waty... Ech, to były czasy...

Iszatr a Młodego mieliście w wózku? Tak z ciekawości pytam :zawstydzona/y:

Antek i Maksio najlepsze życzonka od Kotka i Laury!:-D

Emmila i Gingeros ale sie usmiałam:-D:-D:laugh2::rofl:
Olla trzymam kciuki żeby Amelka dobrze zniosła lot, dobrze że to tylko 2 godzinki;-).
Toska zapomniałam Ci napisać że Twój Mikołaj to bardzo przystojny jest;-):-) .
Blanes zazdroszczę tego wychodnego w Sylwestra, choc z drugiej strony nie chce mi sie nigdzie iść:sorry2:. Co do stroju nie pomogę niestety.

Nasza klasa dla mnie rewelacja żeby tylko w końcu usprawnili te serwery, bo częściej widzę że są przeciążone niż stronę główną:baffled:.

Esia w foteliku maxi cosi, ale przydał się tylko na przyjście i wyjście, bo mały panicz zwiedzał świat na rączkach rodziców :tak:
Gingeros historyjka o Stasiu - rewelacyjna :-)

ESIA no ma się rozumieć, że jest co powspominać ;-) wspomnienia zawsze są najlepsze, a że czasami człowiek rozmarzy się o starych dobrych czasach ... :happy2:

kolejna dawka pierniczków zrobiona :-D tym razem wyszło mi trochę więcej niż w sobotę ;-) no ale mimo wszystko, ok. 200 na stół wigilijny będzie ;-) mam nadzieję, że z Maciejką nie będziemy wyjadać ukradkiem :-D

mieliśmy dzisiaj gości - matka chrzestna Antonka do nas zawitała :-) przywiozła mu prezent z okazji ukończenia 6 miesięcy :zawstydzona/y: mile zaskoczeni wszyscy ;-) Antonek najbardziej :-D bo miał nową torbę na prezenty do zabawy :happy: przed kąpielą łaskawie pobawił się prezentem ;-) paniczyk, mały paniczyk :happy:

NATALIJKA witamy, witamy ;-) i zapraszamy częściej :-p

BLANES a co, chcesz tam podejść i nas podkablować ;-)

OLA udanej podróży !! niepłaczliwej przede wszystkim ;-) kurczę, ja raczej powinnam napisać - i jak podróż ?? czy była płaczliwa ?? :-D

OLEOLA a jak twoje pakowanko ??? to już ostatnie angielskie dni, jak się nie mylę ;-)

reklama
Efilo, proszę nie zagadywać!!! Ja nie wiem w co, że tak powiem, myszką klikać :-D:-D:-D. :baffled: Małżonek wizjoner bawi się przenośnym pulpitem i mi kompa zabiera do piątku (teraz mam czas, bo jedzie do Poznania), ja uschnę przecież z tęsknoty i z wyczerpania przy nadrabianiu..... :baffled:. Może wprowadźcie jakąś usługę SMS Blanes?:cool2:

Do góry