reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe mamy 2020

Róż to jeszcze nic. Kupiłam piękne body z baletnica, wiesz, taka która ma wystającą spódnice z innego materialu....
No to pojechałaś po bandzie  ale wózka różowego nie kupowałaś jeszcze? :wink::D

Ja wyrzuciłam dwa lata temu setki ubranek dla dziecka od maluszka aż do chodzącego, kombinezony itd stwierdziłam, że jestem za stara na rodzenie dzieci i nagle poznałam narzeczonego. On tak bardzo chce mieć dzieci, to tak na prawdę zaczynam od zera, zresztą dużo ubranek było dla dziewczynki.

Ostatnia edycja:
reklama
No to pojechałaś po bandzie  ale wózka różowego nie kupowałaś jeszcze? :wink::D

Nie, nie kupiłam wózka :-) jak się okazuje to nie taka tania i szybka sprawa. Aż głową boli.
Na usg prenatalnym lekarz powiedział że mamy 21 wiek, i jest pewien tego co widzi.
Jak na razie sprawiłam sobie niewielka przyjemność w postaci paru ciuszków, w razie czego oddam koleżance, ma śliczną córkę więc zbytnio się nie przejmuje ;-)

A ja odebralam wynik analizy pappa. Bo jakos mi śpoeszno nie bylo.
Z wieku 1:163
Z usg 1: 817
Po pappa 1:3267
A po nifty pro 1:1211078249

Jak dobrze ze od nifty zaczelam [emoji4][emoji4][emoji4]
A 29.08 mam połówkowe [emoji170]

Ja juz po odebraniu wynikow nifty polecialam na zakupy [emoji4][emoji4][emoji4] oczywiscie w kolorze niebieskim [emoji170][emoji170][emoji170]
Wozek zamówiony. Mebelki wybrane.
Zeby jakos tylko wytrzymać do stycznie bo wszystko mnie boli łupie ciągnie i spać mi sie chce

A ja niby już mam trójkę dzieci i wszystko powinnam mieć. To i tak zapewne kupię tonę nowych rzeczy Moje trzecie tez wszystko miało nowe. Bo po drugim mówiłam ze 3 nie będzie i wszystko oddałam

A ja niby już mam trójkę dzieci i wszystko powinnam mieć. To i tak zapewne kupię tonę nowych rzeczy Moje trzecie tez wszystko miało nowe. Bo po drugim mówiłam ze 3 nie będzie i wszystko oddałam

Be, moje dzieci mają 16 i 11 lat, heh nic po nich nie zostało :)))))

A ja odebralam wynik analizy pappa. Bo jakos mi śpoeszno nie bylo.
Z wieku 1:163
Z usg 1: 817
Po pappa 1:3267
A po nifty pro 1:1211078249

Jak dobrze ze od nifty zaczelam [emoji4][emoji4][emoji4]
A 29.08 mam połówkowe [emoji170]
Dajesz nadzieję, że pappa nie zawsze zwiększa ryzyko.Ja nadal czekam na wynik,a robione miałam 15.07. Ale ile masz lat?

A ja dalej walczę ze swoją psychiką.Nie mogę się przestawić że córeczka pozostanie tylko moim niespełnionym marzeniem.Będę mamą 3 chłopców.Na razie nie jestem w stanie się cieszyć.Zazdroszczę każdej mamie córeczki.Przykre ale silniejsze ode mnie.

reklama
A ja dalej walczę ze swoją psychiką.Nie mogę się przestawić że córeczka pozostanie tylko moim niespełnionym marzeniem.Będę mamą 3 chłopców.Na razie nie jestem w stanie się cieszyć.Zazdroszczę każdej mamie córeczki.Przykre ale silniejsze ode mnie.

Wiesz, w ciąży odczuwamy wszytko 100 razy bardziej... masz prawo mieć takie emocje, ale jestem pewna, że Ci przejdzie jak tylko go zobaczysz. Zresztą znam sytuacje kiedy było potwierdzone, że będzie na 100% chłopak, a tu zdziwienie przy porodzie ;)

Ja marzyłam o córce jak Ty i mam jedna córeczkę, ale w niebie. W aktualnej ciąży było mi wszystko jedno, byle było mi dane przytulić, no i wszystko idzie ku dobremu, też będzie chłopak :)

Do góry