reklama
Trzymam mocno kciuki !@Dolore to mnie pocieszyłaścoś się chyba rozwija, bo pół nocy nie spałam przez nieregularne skurcze, ale nie chce zapeszać!
PaulaK90
Zaciekawiona BB
Ja też mam na dzisiaj termin, właśnie jestem po wizycie, ale chwilowo się nie zapowiada jeszcze, bo szyjka zamknięta, ale bardzo miękka więc to nigdy nie wiadomo. Lekarz stwierdził że na dniach powinno wszystko się wyjaśnić. Bardzo prawdopodobne że też mogę zostać sierpniową mamą 
Myslniczek
Fanka BB :)
Co by nie było już bliżej niż dalej dzieci dziewczynki powodzenia :*
Tralalila
Początkująca w BB
U Ciebie też KochanaTralalila to u Ciebie już bardzo blisko![]()
chciałabym, żeby jutro szybko poszłoreklama
Hej dziewczyny
wczoraj czyli 30 lipca urodziłam synka we własne urodziny- akurat tego dnia chciałam sobie darować poród, ale jak widać Mały miał inne zamiary! Chłopak 3620 g i będzie Maksymilian
Poród był straszny, mimo znieczulenia pod koniec nie potrafiłam poradzić sobie z bólem. Skończyło się krwotokiem i godzinnym zabiegiem pod znieczuleniem.
Wam kochane dziewczynki życzę jak najłagodniejszych porodów i wsparcia kogoś bliskiego (jeżeli oczywiście potrzebujecie)! I myślę, że jak ja sobie poradziłam (jestem mały strajtuch na ból) to każdy sobie poradzi
PS Taki przypływ miłości co wczoraj przeżyłam to coś niesamowitego!
Poród był straszny, mimo znieczulenia pod koniec nie potrafiłam poradzić sobie z bólem. Skończyło się krwotokiem i godzinnym zabiegiem pod znieczuleniem.
Wam kochane dziewczynki życzę jak najłagodniejszych porodów i wsparcia kogoś bliskiego (jeżeli oczywiście potrzebujecie)! I myślę, że jak ja sobie poradziłam (jestem mały strajtuch na ból) to każdy sobie poradzi
PS Taki przypływ miłości co wczoraj przeżyłam to coś niesamowitego!