Karolajna33
Aktywna w BB
Ja 33 za niedługo kończę, pierwsza ciążaJuż mówiłyście swoim bliskim o powiększeniu rodziny?
Do października też mam 33 lata hehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja 33 za niedługo kończę, pierwsza ciążaJuż mówiłyście swoim bliskim o powiększeniu rodziny?
Do października też mam 33 lata hehe
A mam do was pytanie - czy używacie w ciazy jakieś specjalne plyny do higieny intymnej? Takie, które mogą pomóc zminimalizować ryzyko występowania tak powszechnych w ciazy infekcji pochwy. Chodzi mi o takie płyny z dobrym, naturalnym składem (bo na składach kosmetyków nie znam się kompletnie).
A pamiętasz może źródło opracowania? Nigdy o tym nie słyszałam i jestem ciekawaNie używam żadnych płynów do higieny intymnej. Ani w ciąży ani normalnie.
Czytałam kiedyś opracowanie, ze robią więcej szkody niż pożytku.
A pamiętasz może źródło opracowania? Nigdy o tym nie słyszałam i jestem ciekawa
Wroce do domu to poszukam.
Tak na szybko, to na 100% pisala o tym m.in mamaginekolog (z ktorej nie wszystkimi pomyslami i przemysleniami sie zgadzam, ale akurat tej wpis dommnie trafił)
Mnie mega mdliło dziś po południu, ale to przez zapachy w komunikacji publicznejTeż pierwsza ciąża, 29lat.
Najgorsze są nudności wieczorne.. wtedy nic nie pomaga, także jak nie macie objawów to sie cieszcie jak najdłużej![]()
Ja mam 24 lata, druga ciąża, pierwsza poroniona.Atena100 hmmm dobrze wiedzieć ,że nie jestem tu najstarsza....
Jak wnoszę po nikach to takie 20+ raczej kobietki prawda?
To wasze pierwsze ciąże? Czy jest tu ktoś kto już posiada potomstwo???