reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania 2019!

Który dc?

U mnie dziś 25 i test negatywny ale robiony nie z pierwszego moczu. Dziwne skurcze i klocia w podbrzuszu, wysypalo mnie na twarzy, zawsze przed okresem mam z 3, 4 syfki a teraz to tragedia i jeszcze jakieś naczynka :/i wydaje mi się jakby obramowki skutków się powiększyły albo sobie już coś wmawiam

Ostatnia edycja:
reklama
Nie dziękuję na razie [emoji3590]
Czuje sie całkiem inaczej niż w poprzedniej ciąży, więc jakieś takie wewnętrzne przekonanie mam że teraz powinno być ok i staram się odpedzac każda zła myśl [emoji6]
Z tym dbanie o siebie to prawda... Dzisiaj się lekko zapomniałam w pracy dzwignelam ekspozytor i potem mocno dał się brzuch we znaki. Teraz tylko robię obiad, zjem i zamierzam polezec i odpocząć. Mąż jak usłyszał to aż puknal się w glowe, a ja po prostu się zapomniałam... [emoji15]Nie dziękuję na razie, jak wszystko będzie ok to na pewno Wam wszystkim podziękuję [emoji3590] ale dajesz mi ogromną nadzieję [emoji8]

Uważaj na siebie i nie noś ciężkich rzeczy! W którym dc jesteś? Trzymam kciuki żeby były grube dwie krechy lada dzień

Dziewczyny zerknęłybyście na tą moją temperaturę? Pisałam o tym dwie strony wcześniej. Zaczynają mnie boleć sutki, zwykle tak mam po owulacji. W środę chwila prawdy czy pękł czy nie pękł.

Hej dziewczyny;)
Postanowiłam do Was dołączyć, jestem kolejną starającą się....od 7 msc póki co cisza..w tym miesiącu mam wrażenie, że jest coś inaczej... od razu po skończeniu owulacji mój śluz był taki mleczny, taki jakby galaretkowaty, w sumie to utrzymuje się do dzisiaj tylko w mniejszych ilościach... tydzień po naszych intesywnych staraniach na wkładce pojawił się śluz z domieszką krwi i takie brązowe upławy.. no i od poniedziałku co jakiś czas o różnych porach czułam takie kłucia na dole, skurcze...chociaż od wczoraj mam wrażenie, że ustały.. ale cały czas mam wrażenie, że coś leci ze mnie i oczywiście sprawdzam czy to nie okres... w poniedziałek powinnam dostać okres...ale korci mnie, żeby kupić test i jak najszybciej go zrobić;( innych objawów w sumie nie mam... piersi nie bolą..chyba, bo już czasami człowiek jest w stanie wszystko sobie wkręcić..ehhh ;( czy ktoras z Was miala podobne objawy? Myslicie, że to może być TO ? Im bliżej @ to zrezygnowana chodzę i boje się, że kolejny cykl na marne :( powodzenia dla Was!!! Trzymam kciuki za każdą z nas

Dziewczyny możecie spojrzeć? Już zglupialam... bo na tych domowego laboratorium mega pozytyw tak jak wtedy gdy zaszlam, jajnik boli nadal 13dc Ale zrobiłam 2 testy i wynik nie jest jednoznaczny... z resztą te domowego lab wychodzą od wczoraj na pozytyw....

Załączniki

• 15660544794959085276739148231830.jpg
    15660544794959085276739148231830.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 83
reklama
A ktory dc i jakie masz cykle?
Właśnie dziwnie teraz bo mam 13dc A cykle 30 dniowe. Więc zazwyczaj owu mam ok 17dc. Ale jestem po stracie w czerwcu i może organizm jakoś się reguluje? Te z domowego lab pozytywne, a robiłam jeszcze 2 innych firm dziś i negatywne, więc nie wiem co jest grane . Choć przytulasy i tak są :)

Do góry