Ja byłam kilka razy z synem. Ale raczej rekreacyjnie. Tak żeby chodzić regularnie to nie.Chodzicie na basen? Jeżeli tak, to czy jest coś czego nie wolno tam robić, albo co jest wskazane?
reklama
Karola1322
Fanka BB :)
Ja na początku czułam rozciąganie i pękające banki teraz czuję kopniaki już 20 tydzień
Koteczka01
Wczoraj wieczorem byłam z moim na zakupach i choć miałam jeszcze czekać miesiąc z zakupami to kupiłam 7 sztuk body dla maluszka
To mój pierwszy zakup
Celia89
Korcą zakupki. To normalne że człowiek się cieszy. U mnie czas na kolejny ciążowy stanik.boję się jaki będzie rozmiar wyjściowy. Z biustu wychodzą mi białe czopki. Mój się śmieje, że to mleko w proszku. I myślę, jak zrobić żeby nie spać na plecach. W tym tygodniu co się budzę to leżę plackiem.
malagga_89
A dlaczego nie możesz spać na plecach?Korcą zakupki. To normalne że człowiek się cieszy. U mnie czas na kolejny ciążowy stanik.boję się jaki będzie rozmiar wyjściowy. Z biustu wychodzą mi białe czopki. Mój się śmieje, że to mleko w proszku. I myślę, jak zrobić żeby nie spać na plecach. W tym tygodniu co się budzę to leżę plackiem.
Ja już nie mogę się kłaść na brzuchu, myślałam że gorzej to zniosę ale znajduję narazie wygodne pozycje
Celia89
Czytałam, że im bardziej zaawanowana ciąża tym gorzej dla dziecka. Po za tym krzyż daje osobie znać. Wstałam połamanaA dlaczego nie możesz spać na plecach?
Ja już nie mogę się kłaść na brzuchu, myślałam że gorzej to zniosę ale znajduję narazie wygodne pozycje![]()
malagga_89
A ja żyję w przekonaniu, żeby spać tak jak mi wygodnieCzytałam, że im bardziej zaawanowana ciąża tym gorzej dla dziecka. Po za tym krzyż daje osobie znać. Wstałam połamana![]()
Celia89
No u mnie siedzenie było najgorsze. Ból kości ogonowej robił się nie do zniesienia. Po spacerach nie bolą mnie więzadła i macica. Więc mają zbawienne działanie 
wesola_mamusia
A ja wczoraj niemal kupiłam ciuszki, ale źle się poczułam i wróciłam do domu. Bardzo szybko się męczę. Aż się boję co będzie później.
Ja jak śpię na plecach, to budzi mnie ból brzucha, także nie muszę tego kontrolować.
Ja jak śpię na plecach, to budzi mnie ból brzucha, także nie muszę tego kontrolować.
reklama
Kundzia093
mi się na plecach śpi najlepiej... [emoji55] kładę się tak trochę z myślą tylko na chwileczkę [emoji28] ale boję się już trochę spać w ten sposób [emoji57]