reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majowe mamy 2020

Dziewczyny, mam zagadke, kupilam dwa testy tylko 25, wczoraj lub dzis powinnam dostac @. Test ktory zrobilam z rana w srode wskazywal mocniejsza kreske, mial czulosc 10 i byl naprawde ze skondensowanego moczu. Dzis duzo pilam i zrobilam przed chwila i patrzcie.Zobacz załącznik 1013913
Jeśli 3 dni temu test pokazywał gruba kreskę to dziś przyrost bety powinien być na tyle duży ze i 25 taka kreskę powinna pokazać.ale jeśli to były testy różnych firm to nie sugerowalabym się tym zabardzo:-) I zrobiła jeszcze test z porannego moczu w poniedziałek albo poszła na bete:-)

U mnie dziś 26 dc tak mnie korci zrobić test ale postaram się wytrzymać do srody:-)

reklama
Myślę że te laboratoria badają różnymi metodami, stąd taka ogromna różnica. Musisz zrobić po 48h jeszcze raz w tym labo w Wawie.

Niestety dopiero we wrześniu będę w Warszawie [emoji26] ale wtedy prosto do lekarza i zobaczymy co powie ważne ze jest przyrost [emoji173]️

Jeśli 3 dni temu test pokazywał gruba kreskę to dziś przyrost bety powinien być na tyle duży ze i 25 taka kreskę powinna pokazać.ale jeśli to były testy różnych firm to nie sugerowalabym się tym zabardzo:-) I zrobiła jeszcze test z porannego moczu w poniedziałek albo poszła na bete:-)

U mnie dziś 26 dc tak mnie korci zrobić test ale postaram się wytrzymać do srody:-)
tez tak mysle, ale test 3 dni temu pokazal slabsza kreske nie gruba i byl z rannego moczu. Dzis pilam duzo i sikam srednio co pol godz. Zrobie za jakis czas

Dzis zrobilam rano pink test, robila ktoras i wyszly jej wyrazne 2 krechy?
20190825_085139.jpeg

W środę mam termin @ tak bardzo się boję rozczarować :-/

Ja mam termin miesiączki na wtorek 27 a pierwsze testy zrobiłam 22 czyli w czwartek w 26 dniu cyklu ale te były mega słabiutkie... Dziś 29 dc i jeszcze 2 dni do @ a kreski z dnia na dzień robią się troszkę grubsze i wyraźniejsze. W tym tygodniu planuje jednak betę bo nie mogę uwierzyć..
Wydaje mi się że cykl mam wydłużony w tym miesiącu troszkę..

reklama
Dziewczyny zwłaszcza te z kolejna ciąża czy wasze brzuchy robią sobie jaja i są już dosyć mocno widoczne? Zwłaszcza wieczorem.... Ja czuję jakbym była tam spuchnięta zwłaszcza rano ale jak tylko zacznę jeść to momentalnie mi sie zaokragla...[emoji849] wieczorem to już w ogóle.... Tyle że to są straszne wzdęcia.... No i pewnie dochodza do tego jeszcze słabe mięśnie... Nie ćwiczyłam po żadnej ciąży...[emoji28] Przy 176 ważę 60 kg.. Więc tym bardziej dziwi mnie rozmiar brzucha.. Jak tak dalej pójdzie to za miesiąc już wszyscy będą widzieli a chciałabym żeby w pracy jednak utrzymać to jeszcze w tajemnicy.

Do góry