• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Dam znać niech zbada i zobaczy czy z maluszkiem ok wszystko jak coś nie tak niech daje leki ja muszę codziennie córkę zaprowadzić do szkoły nie ma kto mi pomóc rodzina pracuje.. Mąż za granicą a ciotka dzwoniła i mówiła że leżała z synem od 3 miesiąca... Niech mi da leki żebym mogła zaprowadzić coś zrobić w domu chociaż.

Będęmama coś ty nie wytrzymam do poniedziałku niech zobaczy czy ok wszystko.. Boję się :( nie dawno się cieszyłam że ok ehh no zobaczymy

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png
Nie martw sie, musi byc ok! Najgorsza jest ta niepewnosc, ale po usg na pewno wroci ci pogoda ducha.
A to jest jakaś grupa na FB od sprawdzania płci? :D
oj jest :) tez czekam na kolejne usg, zeby tam wrzucic zdjecia haha.
Sprawdz tu:

Marcowe chlopczyki❤❤❤❤
Gratulacje dziewczyny :) moglybyscie uzupelnic nasza liste o ta informacje? Bedzie wtedy ladnie widac komu sie sprawdzilo przeczucie i kalendarz chinski ;)

Ile córka ma? Ja się zastanawiałam czy wziąć mojego 5l ale jakoś jie jestem przekonana do tego :/ boje się, ze gdyby były złe wieści to przy nim będzie jeszcze trudniej.
Ja bym jak najbardziej wziela. Bedzie dumny duzy brat :)

Gratulacje dziewczyny :) moglybyscie uzupelnic nasza liste o ta informacje? Bedzie wtedy ladnie widac komu sie sprawdzilo przeczucie i kalendarz chinski ;)

Ja bym chciała dziewczynkę i według kalenadzarza chińskiego (mój wiek plus miesiąc) poczęcia to będzie dziewczynka :)

reklama
W sumie macie racje :)
Chociaż powiem wam szczerze, ze martwią mnie te bóle brzucha. Tylko, ze nie boli podbrzusze a racEj boki i górna cześć. Wydaje mi się, ze to zaparcia ale może się mylę?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry