reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowe szaleństwo!

Kiedyś pytałam, ale spytam jeszcze raz. Czy wasze dzieciaczki jedzą spokojnie w krzesełku do karmienia? czy to był udany zakup? Ja się cały czas zastanawiam nad kupnem. I sama już nie wiem. Córcia nie należy do tych co spokojnie posiedzą przy jedzeniu.

Moja niestety tylko chwilę grzecznie siedzi w krzesełku. Oczywiście się przydaje (do karmienia) ale długo nie chce w nim siedzieć :-(

reklama
Mój mały na ogół grzecznie siedzi w krzesełku:-), czasami sadzam go tam nie tylko na karmienie, ale jak mam coś do zrobienia w kuchni:tak:, podaje mu kilka małych zabawek, żeby sie nie nudził;-).

A pieski w carrefurze zbieramy, bo robimy tam większość zakupów:tak:, mamy do niego najbliżej;-).

witam moj synek na paczatku chetnie siedzial w krzeselku teraz jest roznie w czasie jedzenia usiedzi ale musi miec swoja lyzeczke ktora sam je:-) czasem tez sie pobawi kilka dni temu nawet zdazylo mu sie nawet usnac

mamy już cały kupon na pieska, drugi zaczęliśmy naklejać, ale moim zdaniem gównaine te pieski:-p

u nas krzesełko baardzo potrzebne, nie wyobrażam sobie bez niego karmienia, zabawy też, ale na krótko bo jak jej nie przypnę to wstaje i siada na blacie:szok:

madzikm :-) :-) dlatego pytałam czy zbieracie. My tez nazbieraliśmy na jednego. Wczoraj ogladałam co się dzieje na Allegro - sprzedają pieski i naklejki, płacą wcale nie małą kasę, a przecież te pieski nie są nawet jakies zachwycające. Powiedziałabym przeciętne.

Wczoraj córcia dostała z m pracy paczkę. Mnóstwo słodyczy. Wszystko zapakowane w prawdziwy worek. Jak to dobrze mieć dzieci :-D A jak jest u was? Dzieciaczki dostaną paczki?

Wczoraj córcia dostała z m pracy paczkę. Mnóstwo słodyczy. Wszystko zapakowane w prawdziwy worek. Jak to dobrze mieć dzieci :-D A jak jest u was? Dzieciaczki dostaną paczki?

Ja akurat pracowałam w zakładzie razem z moim M, tam zawsze była kasa na święta (kiedyś bony, ale ze względu na opodatkowanie, teraz jest bez różnicy i wszyscy woleli pieniądze)

No i tak było w tym roku, również kasa dla mnie i M:-). W sumie miło, bo dla siebie się nie spodziewałam, w końcu na wychowawczym jestem.

Kiedyś pytałam, ale spytam jeszcze raz. Czy wasze dzieciaczki jedzą spokojnie w krzesełku do karmienia? czy to był udany zakup? Ja się cały czas zastanawiam nad kupnem. I sama już nie wiem. Córcia nie należy do tych co spokojnie posiedzą przy jedzeniu.
moja Wika siedzi grzecznie przy jedzeniu w swoim krzesełku a czasmi jak coś dłużej robie w kuchni to ja w nim zabieram ze soba i daję jakies zabawki i się bawi ładnie.

mamy już cały kupon na pieska, drugi zaczęliśmy naklejać, ale moim zdaniem gównaine te pieski:-p

u nas krzesełko baardzo potrzebne, nie wyobrażam sobie bez niego karmienia, zabawy też, ale na krótko bo jak jej nie przypnę to wstaje i siada na blacie:szok:

Ja się własnie zastanawiałam jak dziewczyny, które nie mają krzesełek, karmią swoje dzieci? Bo ja sobie też bez niego nie wyobrażam karmienia :-p

Tak, ale dopiero za rok :sorry2: Takie mamy jakieś wewnętrzne regulacje, że paczkę robią dla dziecka, które było na świecie już w roku poprzednim :baffled: Tyle, że są to same słodycze więc dzieci tak naprawdę korzystają z paczki jak mają kilka lat :sorry2:

reklama

U mnie w pracy to dopiero są paczki dla dzieci od 3 roku życia :no::wściekła/y: Organizują tez zabawy taneczne - tzw. choinki dla dzieci.

Do góry