U mnie mierzy ginekolog. Według masy i w cm jest większa.@MartaSx według masy większy? Bo w cm już nie mierzą.![]()
U mnie 3 kg na plusie. W pierwszej ciąży przytyłam 15kg.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie mierzy ginekolog. Według masy i w cm jest większa.@MartaSx według masy większy? Bo w cm już nie mierzą.![]()
Może nie utyły co przypuchły, tak jak u mnie w niektórych butach nie mogę chodzić bo zaszczuple się zrobiłyMi to chyba jeszcze pięty utyly. Dosłownie, ciasno przechodzą legginsy. Nie wiem jak obuwie bo mam całą szafę butów i to są same szpilki. A ja od wiadomości o ciąży chodzę w balerynach i sandalach. I ostatnio mierzylam body uciagliwe S, wiem wiem mam ambicję xd .... Chodzi o to że nie wlazlam w dloniach a ja mam rączki jak u dziecka.
Taak, starsza sąsiadka ostatnio w windzie mnie "przyatakowała", byłam w takim szoku że nawet nie zdąrzyłam skomentowaćCzy zdarzyło Wam się że ktoś "obcy" dotknął Waszego brzucha bez pozwolenia? Nie wiem dlaczego ale nie lubię tego A już druga osoba z którą tylko jestem na cześć dotknęła mojego brzucha:-/