reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majóweczki 2008

Witajcie dziewczyny
cfgirlśliczne zdjęcia
Bożenkowitamy u majóweczek
Zwolinkogratuluję córeczki
Dzisiaj mąż zaczął remont pokoju dla naszego maleństwa mam nadzieje że do świąt będzie już gotowy. Coś dzisiaj pobolewa mnie głowa zaraz przebieram się w piżamkę i śmigam do łóżeczka
Pozdrawiam

reklama
Bozenko- witamy!
Gratulacje dla Zwolinki z powodu Corci :-):-):-)

Polka27 i reszta zainteresowanych ;-): Wczoraj na wizycie bylo ok. Maluszek zdrowy, dobrze sie rozwija:-) I Ponownie potwierdzone "jajka" wiec powoli zaczynam sie rozgladac za bardziej męską wyprawką :-D bo raczej sukienki po Julci będą passe.;-) Pozdrowienia.
Aha- odebralam wczoraj wyniki pappa- i jest wszystko dobrze czyli nasz maluszek nie ma zespolu downa ani innych wad genetycznych ktore to badanie wykrywa. Ulga wielka bo na wyniki czekalismy ponad 3 tygodnie.

basiek Ponawiam pytanie....na kiiedy masz termin bo nie ma cie na liscie majowek a chcialabym cie wpisac i spodziewasz sie chlopca tak?

Idą Świeta a wraz z nimi rusza kolejna, coroczna akcja pomocy zwierzętom ze schroniska.
Wystarczy wg własnego pomysłu ubrać wirtualną choinkę, napisać parę ciepłych słów do najblizszych i wysłac im taką oto kartkę na maila.
Kazda wysłana (i odebrana!) "kartka" to 10g karmy dla zwierzaków
W te Święta pomyślmy rowniez o naszych braciach mniejszych, którzy spędzą je w ciasnych, zimnych boksach...

Sklep zoologiczny - karmy dla kotów, karmy dla psów, karma sucha i puszki. Najtańszy internetowy sklep zoologiczny, dostawa w Warszawie.

Witam Was wszystkie. Jestem z innego forum polki, ale tamto cos ostatnio strasznie nawala i postanowiłyśmy z dziewczynami przenieść się do Was. Ja mam termin na 27 maj. Spodziewam się synka Maksia. Mam męża od 20 stycznia tego roku.To narazie chyba tyle:)

witaj Natala- milo ze nowe osoby do as zagladaja...:tak: bedzie razniej....

a ja niestety dziewczyny nie moglanm do was zajrzec wczoraj nie mialam czasu i dzis troche slabo sie czuje..:-(

Z tego co widzę, to mam termin najdalej z Was:) No ale przeczuwam, że jednak urodze szybciej, bo wszystkie kobiety w mojej rodzinie rodziły conajmniej tydzień przed planowanym terminem:)

Witam nowe majóweczki i jak fajnie że nas przybywa im więcej radości tym lepiej :tak::tak:
Zajrzałam do Was na chwilkę popatrzeć co też maluszki ujawniją i widze że zostałam jedną z niewielu która nie wie co w brzusiu nosi ciesze się kiedy cyztam że dobrze się czujecie i oby tak dalej ja zaraz wracam do leżakowania bo wstrętne skurczki jakoś nie chca odpuścić ale wierzę że będzie dobrze :tak::tak:Trzymajcie się cieplutko i dbajcie o siebie:tak::tak:

reklama
Witamy nowe majóweczki!
Ja właśnie wróciał z galerii, zaciągnełam męża do "SMYKA"
Kupiłam pierwsze dzidziusiowe rzeczy: nożyczki, pieluszki tetrowe, body itp...
Wydaliśmy prawie 100 zł, ale wydaje mi się ze troszkę nakupowaliśmy tych rzeczy. :-)
Chciałam pojechać do hutrowni z wózeczkami bo upatrzyłam jeden konkretny i się na niego troszkę uwziełam (Implast Driver 4 XL), muszę go dotknąć, ale niestety dzisiaj zamknięte.
Coś szwankuje ta strona i nie mogę dodać linka.

Do góry