reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

A ja byłam na szybko dziś u lekarza bo powiedziałam w pracy ze jestem w ciąży.. Bo chcieli mnie wysyłać na szkolenie jutro 80 km od domu a ja nie dam rady się tyle tluc autobusem. Wrzucam zdjęcie z 02.09 wtedy był wg Om 5t6d a dzisiaj wg om 10.09 7t1d

Widziałam jak serducho ładnie bije i mam zaświadczenie, wszystko jest okej następna wizyta na NFZ 24.09 :) Zobacz załącznik 1020805Zobacz załącznik 1020806
Ale maluch rośnie [emoji7] super!
Cieszę się, ze wszystko w porządku, oby tak dalej [emoji8]
Najbardziej cieszę się z żelaza, bo mam 120, więc mam z czego spadać w razie co i tsh też mam ładne- 0,6, glukoza 87 [emoji4] to z takich najważniejszych [emoji16]

reklama
Ale maluch rośnie [emoji7] super! Najbardziej cieszę się z żelaza, bo mam 120, więc mam z czego spadać w razie co i tsh też mam ładne- 0,6, glukoza 87 [emoji4] to z takich najważniejszych [emoji16]
No wyniki masz super, ciekawe jak ja.. Muszę się wybrać w tym tygodniu bo nie zdążę [emoji85]

Kiedyś nie czekałaś jak na szpilkach [emoji16] a teraz dodatkowo masz nas, które zawsze przypomną kiedy termin @ [emoji23]
Tak to właśnie jest. Niestety taka prawda że forum nakręca no ale ja nie mogę się z Wami rozstać mimo to [emoji3059]
Ja mam póki co ten [emoji16] Bebetto Tito premium class, jestem ciekawa ile razy jeszcze mi się odmieni [emoji16]Zobacz załącznik 1020673
Maluszek brata wozi się w takim. Mnie się bardzo podoba A szwagierka bardzo zadowolona [emoji847]
Mi się strasznie podoba 4baby Cosmo, ale opinie nie za ciekawe [emoji39] Zobacz załącznik 1020694
Mnie się strasznie podobają wózki Anex Cross. Czy jakos tak. Matko jestem zakochana [emoji3059]
Witam się dziewczyny. Takie plany miałam ba ten dzień, A koło 10 zadzwoniła narzeczona naszego wspólnika z Gorzowa, że ten miał wypadek, wpadł w poślizg, skasował 3 inne auta A jego do kasacji. Szczęście w nieszczesciu, że ona wysiadla wcześniej bo wszystko poszło na stronę pasażera. W 25 min byłam z mężem w Gorzowie i do 14 czekaliśmy na miejscu wypadku na wiadomości ze szpitala bo jedna panią zabrali pogotowie. Całe szczęście wszystko z nią w porządku u obeszło się z mandatem. AC nie miał więc auto idzie na czesci. Dopiero zjechalam lawetą do nas na podwórko, bo u nich pod blokiem to rozkradną w jedną noc. Nerwy mi puścily w domu dopiero i się poryczałam jak bóbr. Już dzisiaj nie wracam do miasta, kupię testy jutro dopiero więc zrobię pojutrze z rana. Chyba mnie dodatkowo przewialo bo pizdzi niemiłosiernie A my kilka godzin na dworze w dodatku ja w marynarce kuzwa:/
Ohhh ! Dobrze że wszystko się dobrze skończyło! To najważniejsze że wszyscy cali
A ja byłam na szybko dziś u lekarza bo powiedziałam w pracy ze jestem w ciąży.. Bo chcieli mnie wysyłać na szkolenie jutro 80 km od domu a ja nie dam rady się tyle tluc autobusem. Wrzucam zdjęcie z 02.09 wtedy był wg Om 5t6d a dzisiaj wg om 10.09 7t1d

Widziałam jak serducho ładnie bije i mam zaświadczenie, wszystko jest okej następna wizyta na NFZ 24.09 :) Zobacz załącznik 1020805Zobacz załącznik 1020806
Pięknie! Cudownie jest patrzeć jak wasze fasolki rosną! Uwielbiam !

Kochane ja na szybko co u mnie. Na walizkach czekam już na poranek. O 5 30 ruszamy już na lotnisko. Nie wiem jak będzie z czasem i zasięgiem. Pamiętajcie o mnie !

Udało mi się szybko ogarnąć badania okresowe i zdążyłam jeszcze do mojego gin.
Po wizycie mam mieszane uczucia. Badania ok ale ten sam lekarz Co od stycznia kazał brać antybiotyk na toxo dziś był zszokowany że tak długo to zazywalam... I przez to że tak długo to zazywalam teraz muszę mieć jakieś tabletki dopochwowe... żeby odbudować florę bakteryjna czy coś... masakra ! Zrobił mi usg niby wszystko ok A jajnik już 2 cykl boli. Bije sie z myslami czy nie zmienic lekarza... ale prowadzi mnie od czasu poronienia i jest w temacie ze tak powiem. Ale troszkę mnie ucieszył fakt tego że rośnie pęcherzyk. Jest jeszcze mały ale kazał się przytulać w sobotę i niedzielę [emoji3059] w ogóle mi to nie pasuje z kalendarzykiem ale chyba usg jest pewniejsze. No chyba że nie urośnie [emoji25]

Całuje mocno ściskam i będę się odzywała w miarę możliwości z (mam nadzieję słonecznej) Ibizy

No wyniki masz super, ciekawe jak ja.. Muszę się wybrać w tym tygodniu bo nie zdążę [emoji85]
Przed czym nie zdążysz? [emoji16] Trzymam kciuki, żeby Twoje też były takie dobre [emoji110]
Tak to właśnie jest. Niestety taka prawda że forum nakręca no ale ja nie mogę się z Wami rozstać mimo to [emoji3059]Maluszek brata wozi się w takim. Mnie się bardzo podoba A szwagierka bardzo zadowolona [emoji847]Mnie się strasznie podobają wózki Anex Cross. Czy jakos tak. Matko jestem zakochana [emoji3059]Ohhh ! Dobrze że wszystko się dobrze skończyło! To najważniejsze że wszyscy caliPięknie! Cudownie jest patrzeć jak wasze fasolki rosną! Uwielbiam !

Kochane ja na szybko co u mnie. Na walizkach czekam już na poranek. O 5 30 ruszamy już na lotnisko. Nie wiem jak będzie z czasem i zasięgiem. Pamiętajcie o mnie !

Udało mi się szybko ogarnąć badania okresowe i zdążyłam jeszcze do mojego gin.
Po wizycie mam mieszane uczucia. Badania ok ale ten sam lekarz Co od stycznia kazał brać antybiotyk na toxo dziś był zszokowany że tak długo to zazywalam... I przez to że tak długo to zazywalam teraz muszę mieć jakieś tabletki dopochwowe... żeby odbudować florę bakteryjna czy coś... masakra ! Zrobił mi usg niby wszystko ok A jajnik już 2 cykl boli. Bije sie z myslami czy nie zmienic lekarza... ale prowadzi mnie od czasu poronienia i jest w temacie ze tak powiem. Ale troszkę mnie ucieszył fakt tego że rośnie pęcherzyk. Jest jeszcze mały ale kazał się przytulać w sobotę i niedzielę [emoji3059] w ogóle mi to nie pasuje z kalendarzykiem ale chyba usg jest pewniejsze. No chyba że nie urośnie [emoji25]

Całuje mocno ściskam i będę się odzywała w miarę możliwości z (mam nadzieję słonecznej) Ibizy
Ooo no to super, zawsze warto mieć opinię kogoś kto to używa [emoji4] a po jakich nawierzchniach spacerują z maluchem?

Życzę Ci cudownych wakacji, odpoczynku i przede wszystkim powrotu w dwupaku [emoji3059] będziemy cierpliwie czekać na Ciebie [emoji4]

A u mnie @ się niedługo zacznie, brzuch boli ( i to napewno nie krecik [emoji1787]) i śluz pidbarwiony krwią i o zapachu czystej krwii, czyli jutro lub na dniach będzie bo zawsze ost cały czas tak mam przed @.

Przed czym nie zdążysz? [emoji16] Trzymam kciuki, żeby Twoje też były takie dobre [emoji110]Ooo no to super, zawsze warto mieć opinię kogoś kto to używa [emoji4] a po jakich nawierzchniach spacerują z maluchem?

Życzę Ci cudownych wakacji, odpoczynku i przede wszystkim powrotu w dwupaku [emoji3059] będziemy cierpliwie czekać na Ciebie [emoji4]
Powiem Ci szczerze że po każdej! Jeździł i po lasach i po mieście [emoji847]

Oby oby w 2 paku !

Przed czym nie zdążysz? [emoji16] Trzymam kciuki, żeby Twoje też były takie dobre [emoji110]Ooo no to super, zawsze warto mieć opinię kogoś kto to używa [emoji4] a po jakich nawierzchniach spacerują z maluchem?

Przed wizytą, nie wiem ile się czeka na wyniki toxo itp. Więc jak się nie wybiorę teraz to żebym na wizytę nie poszła bez wyników

reklama
Do góry