Ewunka
Fanka BB :)
Ja tez jestem szczęśliwa da się z tym żyć hi hi hi ale lubię 55-56Jak mi by waga stanęła na 60 to byłabym mega szczęśliwa![]()
Ale nic nie robię w tym kierunku

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez jestem szczęśliwa da się z tym żyć hi hi hi ale lubię 55-56Jak mi by waga stanęła na 60 to byłabym mega szczęśliwa![]()
I jaJak mi by waga stanęła na 60 to byłabym mega szczęśliwa![]()
Hmmm oj to sprezaj się szybciutkoI ja
Generalnie do 23 wrzesnia chce schudnac ze 10 kg, pozbyc sie celulitu, oponki, ujedrnic cycki![]()
Eee tam, zdążysz przytyć ponownie [emoji28]I ja
Generalnie do 23 wrzesnia chce schudnac ze 10 kg, pozbyc sie celulitu, oponki, ujedrnic cycki![]()
100kgEee tam, zdążysz przytyć ponownie [emoji28]
Ja dziewczynki przed ciąża ważyłam 57, po ciąży 73, a po porodzie 63-64 i tak mi się utrzymało do kolejnej ciąży.
Teraz to ja nie wiem na jakiej wadze skończę [emoji50]
Ale tego roku ?I ja
Przynajmniej na tydzieńI ja
Eee tam, zdążysz przytyć ponownie [emoji28]
Ja dziewczynki przed ciąża ważyłam 57, po ciąży 73, a po porodzie 63-64 i tak mi się utrzymało do kolejnej ciąży.
Teraz to ja nie wiem na jakiej wadze skończę [emoji50]
Ciekawe jak sobie pixi radzi. Mówisz, że niedługo sobie nie posiedzę? [emoji33]Ja przed ciąża 172 cm i 62 kg, 2 ciąży + 15kg. Miesiąc po porodzie waga sprzed ciąży. Teraz nie wiem nie ważę się ale przy dwójce nie mam czasu siedzieć a co dopiero jeść [emoji23][emoji85]