Przykro mi. Ja też mam jakieś dzikie cykle po poronieniu i po lekach.Nie ma sensu robić testu. Już się rozkręciła w końcu. Tak mi się księżniczka zaczęła zapowiadać po tonie leków które mi w ślepo ładował poprzedni gin.
reklama
BabyDream27
Fanka BB :)
Mam nadzieję że aktualny lekarz to ogarnie.
Mam wyniki rezerwy jajnikowej i chyba jest okej [emoji846]
Przykro mi. Ja też mam jakieś dzikie cykle po poronieniu i po lekach.
Jaki masz wynik?Mam nadzieję że aktualny lekarz to ogarnie.
BabyDream27
3,40
Jaki masz wynik?
jjm86
Cześć
poczytuję Was dziewczyny od dłuższego czasu i każdej kibicuję! Za wszystkie trzymam kciuki
. Mam za sobą 4 straty, w tym bliźniaki w 4 miesiącu i 2 donoszonych synów. Staramy się o 3 dzidziusia. Robiłam wczoraj i dziś test owu. Czy jest dziś pozytywny...? Przy czym to mój 17 dc przy cyklach 26 dniowych... śluz wskazywał że owulacja była w 13 dc trochę się pogubiłam... test robiłam ponieważ niedawno poroniłam samoistnie i coś się chyba rozregulowało.
No to chyba idealny ja miałam w grudniu 6,9 więc niby wskazujący na pcos
maeria
Szczerze przyznam, że jak na moje oko ani jeden ani drugi to pozytyw.Cześćpoczytuję Was dziewczyny od dłuższego czasu i każdej kibicuję! Za wszystkie trzymam kciuki
. Mam za sobą 4 straty, w tym bliźniaki w 4 miesiącu i 2 donoszonych synów. Staramy się o 3 dzidziusia. Robiłam wczoraj i dziś test owu. Czy jest dziś pozytywny...? Przy czym to mój 17 dc przy cyklach 26 dniowych... śluz wskazywał że owulacja była w 13 dc trochę się pogubiłam... test robiłam ponieważ niedawno poroniłam samoistnie i coś się chyba rozregulowało.Zobacz załącznik 1025845
Hej
milo mi do Was dolaczyc
mam 32 lata, jednego syna na stanie(lat9). Teraz staramy sięo drugie dziecko. Narazie 2 cykle za nami. O.pierwsze staralam.sie pol roku, zobaczymy jak bedzie teraz 
BabyDream27
Niby według norm labo wydaje się być ok, ale w necie czytałam że wynik powyżej 3 to właśnie pcos. Okaże się za kilka dni na wizycie co i jak [emoji846]
No to chyba idealny ja miałam w grudniu 6,9 więc niby wskazujący na pcos
reklama
Zaciekawiłyście tym AMHNiby według norm labo wydaje się być ok, ale w necie czytałam że wynik powyżej 3 to właśnie pcos. Okaże się za kilka dni na wizycie co i jak [emoji846]