My już półtora roku a od 5 m-cy z lekarzem. W czerwcu zaskoczyło po półtora mca leczenia, diety i ćwiczeń. Teraz coś nie chce. Dajemy szansę sobie i lekarzowi do końca roku, bo powiedział że do końca roku będę w ciąży a później to nie wiem co. Przerwa i zbieranie na in vitro chyba.Moja kuzynka tak samklo. Z tym ze juz stwierdzili że mają synka i wystarczy im zaczęła wydawać wszystkie wózki łóżeczka i dopiero jak wydała wszystko to zawsze w ciążę
reklama
JestemZosia
Fanka BB :)
A inseminacji mialaas? Ja właśnie mam mieć za 2 tygodnie zabieg udrażniania jajowodów. Teraz czekam do czwartku na okres. Ale jestem w szoku ze jeszce nie mam plamien. Zwykle mam 4 dni przedMy już półtora roku a od 5 m-cy z lekarzem. W czerwcu zaskoczyło po półtora mca leczenia, diety i ćwiczeń. Teraz coś nie chce. Dajemy szansę sobie i lekarzowi do końca roku, bo powiedział że do końca roku będę w ciąży a później to nie wiem co. Przerwa i zbieranie na in vitro chyba.
Miałam udrażnianie teraz 2 tyg temu. Inseminacji nie mialam. To też trochę kosztuje a podobno procentowo takie same szanse jak przy naturalnych staraniach. Nie wiem... Teraz mam iść do 3 dnia cyklu i ma mnie stymulować, nazre się tych hormonów to już w ogóle mi odbije.A inseminacji mialaas? Ja właśnie mam mieć za 2 tygodnie zabieg udrażniania jajowodów. Teraz czekam do czwartku na okres. Ale jestem w szoku ze jeszce nie mam plamien. Zwykle mam 4 dni przed
Już teraz na wizyty i leki wydajemy ponad 1200 zł m-cznie.
maeria
Za jasna, może jutroTo już? Czy jeszcze zbyt jasna?Zobacz załącznik 1026252
MamaWojtusia15
To kiedy testujesz?[emoji3590][emoji3590][emoji3590]Hejciągle mi niedobrze. Od dwóch dni, coraz mocniej. W nocy nie mogłam spać. I niedobrze. Ciało tyle razy już mi platalo figle, że nie sugeruję się. Tak bardzo nie chcę już rozczarowania. Skupiam się na tym co jest tu i teraz. Wierzę, że w końcu się uda.
![]()
MamaWojtusia15
No to pewnie [emoji7] kiedy robisz test?
@ dalej nie ma, słabo się czuję. Myślicie, że "coś z tego będzie"??![]()
Dwa+Trzy
Podbrzusze mnie boli od kilku godzin a po przyjeździe do domu zauważyłam krew! Owulacja wg kalendarzyka powinna być jutro lub pojutrze, testy negatywne więc stawiam na czwartek jednak ale skąd ta krew dzisiaj?
Miewałam prawie co miesiąc od jakiegoś czasu plamienia okołoowulacyjne ale plamienia .. I nie 2 dni szybciej..
Miewałam prawie co miesiąc od jakiegoś czasu plamienia okołoowulacyjne ale plamienia .. I nie 2 dni szybciej..
MamaWojtusia15
Hmmm no to jest dziwne... Może skonsultuj to z ginekologiem?
Podbrzusze mnie boli od kilku godzin a po przyjeździe do domu zauważyłam krew! Owulacja wg kalendarzyka powinna być jutro lub pojutrze, testy negatywne więc stawiam na czwartek jednak ale skąd ta krew dzisiaj?
reklama