reklama
Malami1303
Fanka BB :)
Celia89
hahahaTak na poprawę humoru w tym zimnym brrrrr dniu
"Kochanie idziemy po papier toaletowy do Auchana"
*jebudu worek rzeczy do łazienki*
"już tylko się umuję, ogolę, zrobię peeling, wypumexuje pięty, wybiorę najlepsze ciuchy, najlepiej jeszcze z metkai, pomaluje fluidem, wypudruje, skonturuje, wyreguluje brwi, pomaluje brwi, rozswietle buzie, usune wory, dokleje rzesy, doczepie wlosy, pomaluje usta, ok mozemy jechac na cale 5 minut" XD
Malinkaa123
Ja mam z 5.10.15 na 62 a drugi od siostry na 68. Ale wydaje mi się że 62 będzie ok . Tym bardziej że rodzimy koniec stycznia, tzn ja.Potrzebuję porady - kupuje kombinezon na cocodrillo - jak myślicie 62 czy 68?
Mam spory taras i ogródek, będziemy się werandować więc kombinezon na luty - marzec. 68 wydaje mi się za duże, 62 za małe brrrr. Ratunku
Celia89
Oo wyspać się... o tak. Dziś to nawet nie wrzucam po obróbce w aplach zdjęć mojego ryja nigdzie. A to dopiero ciążą xd
Balbinka30
Juz ogłoszenie nieaktualneSyn po urodzeniu startował z rozm. 62 myślę że 62 wystarczy potem będzie się już robić cieplej wiec na 68 jakiś cienszy bym wziela. Znalazłam coś takiego Link do: Wózek Adbor Nemo 88A Głęboko Spacerowy + Fotelik - Ceny i opinie - Ceneo.pl
Pokaz link z olx
Marchewka84
Kupiłam 68 . Tez z myślą ze co najmniej do marca musi posłużyćPotrzebuję porady - kupuje kombinezon na cocodrillo - jak myślicie 62 czy 68?
Mam spory taras i ogródek, będziemy się werandować więc kombinezon na luty - marzec. 68 wydaje mi się za duże, 62 za małe brrrr. Ratunku
reklama
Mają uje wytyczne żeby kazda ciężarną sprawdzac. Bo każda zapewne oszustka i złodziejka. Bo pracowała i zaszła.
Lepiej siedzisz w domu, nigdy nie robić, na zasilkach jechać, byle by na nich głosować. A nie daj boże firme by swoją mieć. A sami złodzieje pazerne.
23 lata odprowadzania składek. Jedno tylko zwolnienie na operację. A teraz przeswietlają żeby tylko nie wyplacic. Zaraz abw i cbś na linach przez okno sie wbiją
Lepiej siedzisz w domu, nigdy nie robić, na zasilkach jechać, byle by na nich głosować. A nie daj boże firme by swoją mieć. A sami złodzieje pazerne.
23 lata odprowadzania składek. Jedno tylko zwolnienie na operację. A teraz przeswietlają żeby tylko nie wyplacic. Zaraz abw i cbś na linach przez okno sie wbiją
Najważniejsze że udało się to złożyć. Teraz tylko czekać. Ale mnie wkur... wia też zus [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35]
Mi dali na miejscuprzez co byłam zdziwiona, że muszę to napisać ręcznie. Gdybym jo Ci wiedzioła to bym to żem na komputrze nagryzmolila.
Trudno, jakoś mnie rozczytają
Nadrobiłłam dyskusje o wózkach. Mam użwykę z komisu. Wygląda jak nowa. 450 zł dałam jakiejś firmy black coś tam. Wydaje się solidne. Wózki tej firmy ok 1600 stały w wujku googlu.
Idę spać XD Wstanę za 3 godziny to tą położną sobie zaklepie.
Mam to samo tylko dostałam dodatkowo 5kartek a4 z miejscem na udzielenie odpowiedzi