Daraa_94
Fanka BB :)
A to byly takie początki początki?Haha obie ciążę zaczynałam od Pepsi, której wcześniej nie piłamNa porodówkę zabrałam puszkę i snikersa hahaha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to byly takie początki początki?Haha obie ciążę zaczynałam od Pepsi, której wcześniej nie piłamNa porodówkę zabrałam puszkę i snikersa hahaha
wiem wiem, ale nie sądziłam że wynik będzie taki wysoki. Wyniki powinnam dzisiaj otrzymać około 15, więc jak też będą wysokie to jutro pójde zrobić na anty tpo i anty tg. W piątek pójde z wynikami do lekarza więc jeszcze w tym tygodniu mam zamiar zacząć leczyć tarczycęKochana jeśli starasz się o dziecko to tsh trzeba obniżyć do 1.0.-1.5 jeszcze możesz zrobić anty tpo i anty tg. Ale póki co zaczekaj na ft3 i ft4 szkoda ze nie zrobiłaś wszystkich badań tarczycowych od razu.
WitajHej dziewczynychętnie do Was dołączę
Mam na imię Martyna, mam 32 lata. W domku mam prawie 14 miesięcznego synka i zaczynamy z mężem myśleć o kolejnym bobasku
w zeszłym miesiącu trochę z mężem podzialalismy ale bez skutku. Niestety mam nieregularne cykle od 24 do 41 dni. Nadal karmię piersią więc to może przez to. Teraz jestem świeżo po okresie. Używacie testów owulacyjnych? Jakie polecacie? Mam w domu jakieś z allegro i w tym miesiącu będę sprawdzać, czy coś w ogóle pokażą.
To w takim razie trzymam kciuki ze szybko zbijesz tarczycewiem wiem, ale nie sądziłam że wynik będzie taki wysoki. Wyniki powinnam dzisiaj otrzymać około 15, więc jak też będą wysokie to jutro pójde zrobić na anty tpo i anty tg. W piątek pójde z wynikami do lekarza więc jeszcze w tym tygodniu mam zamiar zacząć leczyć tarczycę![]()
Ja polecam testy owu ckearblue różowe lub fioletowe. Są dość drogie ale czytelne. Od wykonania testy 3 minuty i jest czytelny wynik i nie musisz się zastanawiać czy to już to.Hej dziewczynychętnie do Was dołączę
Mam na imię Martyna, mam 32 lata. W domku mam prawie 14 miesięcznego synka i zaczynamy z mężem myśleć o kolejnym bobasku
w zeszłym miesiącu trochę z mężem podzialalismy ale bez skutku. Niestety mam nieregularne cykle od 24 do 41 dni. Nadal karmię piersią więc to może przez to. Teraz jestem świeżo po okresie. Używacie testów owulacyjnych? Jakie polecacie? Mam w domu jakieś z allegro i w tym miesiącu będę sprawdzać, czy coś w ogóle pokażą.
Cenę mają powalającaJa polecam testy owu ckearblue różowe lub fioletowe. Są dość drogie ale czytelne. Od wykonania testy 3 minuty i jest czytelny wynik i nie musisz się zastanawiać czy to już to.
Słyszałam dobre opinie o testach z domowego laboratorium. Sama też je kupiłam.Cenę mają powalająca![]()
Tak wiem o tym. Ale dla pocieszenia udało mi się w pierwszym cyklu stosując te testy zajść w ciążę, ale niestety była nie prawidłowa i straciłam. Używałam clearblue różowe.Cenę mają powalająca![]()