kasieczna
Fanka BB :)
Po cichutku gratuluję!!!Tknęło mnie i zrobiłam test ciążowy... Dwie kreseczki [emoji7][emoji176]Zobacz załącznik 1034153
Rób betę i zapraszam na czerwcowe mamy co? Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Po cichutku gratuluję!!!Tknęło mnie i zrobiłam test ciążowy... Dwie kreseczki [emoji7][emoji176]Zobacz załącznik 1034153
Rób betę i zapraszam na czerwcowe mamy co? To już tyle czasu minęło, ale pędziTak, byłam 1.5 tyg temu na becie (czyli przed spodziewanym okresem) ale wynik był negatywny. Jutro chce iść znowu na bete i zobaczymy co wynik tym razem pokaże. dodatkowo jeżeli beta będzie ciążowa to po pracy pędzę do rodzinnego z wynikami tarczycy. Do endo zapisy na styczen 2020.....
Wg kalendarzyka w sobote/niedziele miałam dostać okresTo już tyle czasu minęło, ale pędzi
A ile jesteś po terminie @?
Kochane help! 24 dc, 9 dzień na dupku. Co myślicie? Zobacz załącznik 1034248
Lepszego zdjecia mój aparat nie zrobi [emoji35][emoji22] na żywo jest widoczna różowa kreseczkaZobacz załącznik 1034201
Ja już jestem zmieszana chociaż jest szansa, ze coś się pojawiło. A mój mąż w pracyJak dla mnie pozytyw jak nic [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji1307][emoji1303][emoji1320]
Pozytyw! W ciągu 24h najlepiej zadziałać. Najlepiej rano jeśli zdjęcie jest z teraz.Kochane help! 24 dc, 9 dzień na dupku. Co myślicie? Zobacz załącznik 1034248
Tknęło mnie i zrobiłam test ciążowy... Dwie kreseczki [emoji7][emoji176]Zobacz załącznik 1034153