Powinnam dostać 03.11. Narazie objawów brak więc jakoś się nie nastawiam.Mam nadzieję Kochana że teraz Ci się uda! Na kiedy masz @? Czekanie najgorsze
reklama
My jesteśmy razem 8 lat. Normalnie tak nie jest. Tylko jak się staramy.Tak często to by mi się chyba znudziło ;-) - sorki, ale jak się jest razem od 17 lat to s
My w płodne codziennie, a w resztę dni jak się zachce ;-) Jesteśmy razem już 17 lat, więc wiecie, codziennie to by się znudziło szybko ;-)
Klotika
Zaciekawiona BB
Jeśli w wynikach jest wszystko dobrze to się tym nie martw czasami tak bywa. Mam plamienia ŚRÓDCYKLICZNE prawie w każdym cyklu. Lekarze jedni mówią że to owulacjia inni że "taka moja uroda". Czasami może wiązać się to ze spadkiem hormonów. Trzymaj się ciepło! [emoji2320]Myszki Kochane.. już sama nie wiem co mam robić. W 17 dniu cyklu znowu plamię. Nie mam już siły, żaden lekarz nie dał mi konkretnej interpretacji wyników, już nie mogę brać w kółko tych samych tabletek (tylko w różnych konfiguracjach) i czekać na.. no właśnie, na co ja czekam?
Serdecznie Was pozdrawiam i mocno ściskam.
0Asiak0
Fanka BB :)
Ale pytasz o oczekiwania na test? U mnie tak sobie. Za 5 dni termin, piersi bolą, brzuch już nawet pobolewa i mam takie bulgotanie jak przed miesiączka właśnie. Także się nie nastawiam chociaż tak bardzo się nastawiam. jak żyć? HahahHej. Jak tam u Was z oczekiwaniami... wytrzymujecie???
Ostatnia edycja:
Smerfetka94
Tak Was czytam..piszecie ze Wy co 3 dzien..
My to czasem trzy razy ale dziennie
Moze przez to nie wychodzi bo za czesto..
Jastia
No o testy. Ja dopiero 4 11 ale czas się tak dłuży... dlatego pytam jaj wytrzymujecie ten czas do terminuAle pytasz o oczekiwania na test? U mnie tak sobie. Za 5 dni termin, piersi bolą, brzuch już nawet pobolewa i mam takie bulgotanie jak przed miesiączka właśnie. Także się nie nastawiam chociaż tak bardzo się nastawiam. jak żyć? Hahah
Jastia
Tak Was czytam..piszecie ze Wy co 3 dzien..
Anyaa
Początkująca w BB
Ja miałam taki dzisiaj dostałam @ więc nie nakręcałabym się![]()
Ja już z 15 zrobiłam i praktycznie na wszystkie takie ale w zeszłym miesiącu tak samo było więc po okresie idę na badania bo to nie możliwością jest
reklama
0Asiak0
Ciężko jest. Jutro sie chyba skuszę na mały teścik. Chociaż czuje ze nic z tego, ale nadzieja zawsze jest. A Ty kiedy planujesz pierwszy?No o testy. Ja dopiero 4 11 ale czas się tak dłuży... dlatego pytam jaj wytrzymujecie ten czas do terminu