reklama
olaaa7
Fanka BB :)
Dasz radęJa bylam na badaniu czekac musze do 18 :-(( ehhh
Oszalec mozna
Jastia
No to skoro u Ciebie cień jest to u mnie ciąży nie ma...Kolo 21.10 wiec bylabym jakies 10dpo
Ja okres powinnam mieć 3.11. Objawów brak- nawet na okres. No może prócz pryszcza giganta na poliku... ale testować nie będę. Poczekam na okres.@Jastia i @karo_85 dobrze pamiętam że testujemy na początku tygodnia?. Ja mam termin@ na 4.11. W tym cyklu u mnie jest dziwnie. LH nie skoczylo w okolicy dni płodnych. Dopiero 3 dni temu i wczoraj też byl test dodatni. Tym sposobem moja @ również może być tydzień później bo owu wg testów było ok 7 dni później...
A jak wasze samopoczucie, jakieś objawy???? - ja nie czuje ciąży nic a nic..
Czy jeszcze jakieś dziewczyny testują w pierwszych dniach list???
Karusia18192
Dziewczyny powtórzyłam test i nic. Mam kompletny mętlik w głowie. Już się po cichu cieszyłam...
brzuch boli jak na okres. Poza tym zero czegokolwiek, łącznie z humorem.
@Jadwiga1920 co u was??? Mam nadzieję że wszysto ok i pogodziliscie się...
Robiłaś @Jastia już test?No to skoro u Ciebie cień jest to u mnie ciąży nie ma...(
U mnie wypryski 48h przed @ zawsze są. Ja po tym poznaję że idzie.... Ale dziewczyny mają różnie, czasem wypryski i ciąża razemJa okres powinnam mieć 3.11. Objawów brak- nawet na okres. No może prócz pryszcza giganta na poliku... ale testować nie będę. Poczekam na okres.
Jastia
Temp. Wierzysz?Dziewczyny powtórzyłam test i nic. Mam kompletny mętlik w głowie. Już się po cichu cieszyłam...brzuch boli jak na okres. Poza tym zero czegokolwiek, łącznie z humorem.
martini87
Przebija!! nieśmiało gratulujęCzy cos tam przebija? Test z drugiego moczu, planowana @ 4-5 listopadaZobacz załącznik 1039884
reklama
A kiedy miałaś termin@ i owu?Dziewczyny powtórzyłam test i nic. Mam kompletny mętlik w głowie. Już się po cichu cieszyłam...brzuch boli jak na okres. Poza tym zero czegokolwiek, łącznie z humorem.