reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Dziewczyny a powiedzcie mi jeszcze czy zaparcia w tak wczesnej ciazy mogą juz wystepowac? Czy dopiero w pozniejszych tygodniach?
Mecze sie już 3 dzień. I sikam co pol godziny

A tak wogole to moj W. oszalal.
W pracy wiedza już wszyscy o ciazy.
A wczoraj przyznal sie ze powiedzial swojej mamie. Najlepsze ze ona wyjechala mu z tekstem czy sie nie zabezpieczamy :D ale to akurat spoko babka, troche ja wiadomosc zaskoczyla.
Dzisiaj idziemy do jego brata i bratowej..Nie chce wiedziec jaka szopke odwali :D
Faktycznie oszalał ale pozytywnie. Cieszy się i to jest zrozumiałe. [emoji846]

Lekarz kazal mi wysłać smsa z wynikiem i wtedy będziemy dzialac. Powiedział ze wygląda mu to na 4 tydzien i jesli beta ladnie urosnie to bedzie wszystko ok..I tego mam sie trzymac.
Moj W. smial sie wczesniej ze blizniaki, a on w sumie ze strony ojca ma...
No to może akurat? Chociaż z tego co się orientuję tutaj strona mamy ma tylko znaczenie

reklama
Do góry