reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Hej, podczutuję Was trochę :) Gratuluję wszystkich II :laugh2::laugh2:
Ja aktualnie jestem w 7 tyg ciąży i to bliźniaczej. Chciałam Wam tylko napisać, że mnie brzuch zaczął boleć już przed terminem @ i do tej pory właśnie mam takie wrażenie że zaraz przyjdzie okres, ciągnie właśnie w podbrzuszu. Dodatkowo przed @ zaczęły boleć mnie piersi, ale tak nietypowo bo miałam wrażenie że są o 2kg cięższe. Bolą do dziś. Mam nadzieję że może któraś z Was również ma takie objawy, powodzenia!!!

Aaa i beta bardzo szybko mi rosła.

reklama
Gratuluję. To niesamowite jak szybko i ile z dziewczyn z tego wątku już zaszło w ciążę... :) :D

Wysyp! za chwilę będę gadać chyba tylko sama ze sobą! Ale to świetnie gratuluję każdej z osobna. Trzymajcie kciuki żeby dla mnie ten cykl był łaskawy chociaż z moim humorem to chyba nic nie pyknie. Jedyny plus mojej sytuacji że totalnie odpuściłam myślenie o ciąży, frapują mnie inne tematy.

Wysyp! za chwilę będę gadać chyba tylko sama ze sobą! Ale to świetnie gratuluję każdej z osobna. Trzymajcie kciuki żeby dla mnie ten cykl był łaskawy chociaż z moim humorem to chyba nic nie pyknie. Jedyny plus mojej sytuacji że totalnie odpuściłam myślenie o ciąży, frapują mnie inne tematy.
Spokojnie! Ja tu jeszcze jestem, to nie musisz sama sobie odpisywać ;)

Ja tez jestem i się nigdzie nie wybieram.

Ja tez nie słucham organizmu. W zasadzie każdy objaw nadaje się i na ciąże i na @.
Dokładnie ! Cały dzień czułam się dobrze, aż tu pod wieczór niesamowity ból jajników... a w poniedziałek ma przyjść @. I bądź tu mądrym :) ja skłaniam się ku okresowi, bo jak nastawię się na coś innego to tylko bardziej rozczarowanie przeżywam :/

Spokojnie nie będziesz sama jest tu nas jeszcze trochę.

Ja nie wiem co myslec.. niby nie chce sie nakrecac, ale nigdy w sumie nie mialam tak jak teraz ze juz na 4 dni przed terminem @ pobolewa mnie podbrzusze. Nie da sie nie wsluchiwac w to bo jak sie tylko zegne to kluje.. a o wzdeciach juz nie wspomne..

Kobiety moje kochane, wsparcie nieocenione. Piszę mega podekscytowana. Właśnie zrobiłam test (za namową mego męża), całkowicie nie przekonana. Około 4-5 dni do okresu, test pozytywny. Jestem w ciąży!!!!!
Gratulacje! Mimo że ja w tym cyklu mam zerowe szanse na dwie kreseczki to każda taka wiadomość to super radość [emoji846] i też bardzo bym chciała już się cieszyć że swoich dwóch kresek... [emoji6] W moich marzeniach to będzie grudzień, mój najukochańszy miesiąc ze wszystkich [emoji846]

reklama
Witam się kurczę dwa dni za już tyle napisane heh gratulacje dla kolejnych II kreseczek
Dzisiaj miała przyjść @ oczywiście gdyby nie II kreseczki 8-)
Piersi to mi odlecą ważą chyba 10kg jeden
Ja aktualnie w podróży więc nie wiem jak tam beta ale we wtorek już będę na miejscu więc zaraz będę do lekarza
Trzymam kciuki za resztę testujacych

Do góry