Ja na nfz prowadzę ciąże, więc usg prenatalne miałam za darmo.
Tez się pochwalę moim wrednym adopciakiemZobacz załącznik 1040668
Oooo jeeej!!!! Jaka kiciunia [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja na nfz prowadzę ciąże, więc usg prenatalne miałam za darmo.
Tez się pochwalę moim wrednym adopciakiemZobacz załącznik 1040668
Ja kiedyś też rzuciłam i po 2 latach z głupoty zaczęłam znowu palicJa nie jestem zwolenniczka ograniczania. Ja myśle że jak się chce rzucić to jedyny sposób to ciach i koniec. Był okres ze 3 lata nie paliłam. Pamietam przechodziłam obok kościoła jakiegoś i paliłam i w trakcie stwierdziłam ze to moj ostatni i pozostałe wyrzuciłam do kosza. Po 3 latach z głupoty wróciłam ale jak się dowiedziałam o ciąży to znów zrobiłam ciach. Mnie prenatalne z pappa to ok 500 zł wyniesie. Nie poszłam na NFZ. Chociaż mam 35 lat i mi się należy.
Niby zwykły dachowiec, a jednak niezwykły bo szylkretowyOooo jeeej!!!! Jaka kiciunia [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Nie wiem jak wygląda ta różnica. Musiałabym poszukać na necie i sprawdzić.A powiedz mi bo jie pamietam skaldy witamin na 1 trymestr rozni się znacznie od składu na 2. Bo w sumie nigdy nie sprawdzałam a faktycznie na każdy trymestr polecają inne.