Kaamilaaa
Fanka BB :)
Gratuluję [emoji3590][emoji3590]Cześć dziewczyny, wczoraj o 17:45 urodziłam moją córeczkę Anastazję, waży 3500g jest przekochana [emoji7] swoje wycierpialam ale warto było [emoji3590]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluję [emoji3590][emoji3590]Cześć dziewczyny, wczoraj o 17:45 urodziłam moją córeczkę Anastazję, waży 3500g jest przekochana [emoji7] swoje wycierpialam ale warto było [emoji3590]
Gratulacje :*Cześć dziewczyny, wczoraj o 17:45 urodziłam moją córeczkę Anastazję, waży 3500g jest przekochana [emoji7] swoje wycierpialam ale warto było [emoji3590]
Cześć dziewczyny, wczoraj o 17:45 urodziłam moją córeczkę Anastazję, waży 3500g jest przekochana [emoji7] swoje wycierpialam ale warto było [emoji3590]
| HCG całkowite | HCG | <0,100 | mIU/ml |
No niestety dziewczyny ucieszylam się za wcześnie, ponieważ nie jestem w ciąży. Wyniki :
HCG całkowite HCG TD]
[TD]mIU/ml
Także albo test mnie oszukal albo cb (chociaz przedziwnie szybko by się zaczęła i skończyła).
No nic pozostaje mi czekac na @ i mieć nadzieję ze jeszcze kiedyś uda mi się tu wskoczyć do Was na wątek. Nie smuce się i dzialam dalej.
W tej chwili ma 6.5mies i wazy jakies 5.5kg. Urodzony 1820. Niestety z siatek sie nie podnosi i nie nadgania z waga a z wzrostem wrecz spadl- urodzil sie na 47cm i na siatkach byl miedzy 10 a 25 centylem czyli normalnie. A teraz jest calkiem calkiem pod siatkamiA ile waży malec ? Hipotrofikow biorą zwykłą siatką centylowa ? W szoku jestem, mój mały aktualnie też ma 61 cm i waży 5,5 kg, urodził się 43 cm i 1820 więc to chyba logiczne, że nie będzie ważył 9 kg ? Z tym wzrostem dla mnie normalne mój mały przez 1,5 msc ile może urosnąć ? Kilka cm ? Trochę dziwne podejście lekarzy ...
GratulacjeCześć dziewczyny, wczoraj o 17:45 urodziłam moją córeczkę Anastazję, waży 3500g jest przekochana [emoji7] swoje wycierpialam ale warto było [emoji3590]
Kurde szkodaale dosc wyraźne kreski mialas :/
No właśnie to też mnie najbardziej dziwi.
To Igor też tyle waży, ale na 4,5 msc kurcze bądźcie dobrej myśli, będę trzymać kciuki :*W tej chwili ma 6.5mies i wazy jakies 5.5kg. Urodzony 1820. Niestety z siatek sie nie podnosi i nie nadgania z waga a z wzrostem wrecz spadl- urodzil sie na 47cm i na siatkach byl miedzy 10 a 25 centylem czyli normalnie. A teraz jest calkiem calkiem pod siatkamiwagowo urodzil sie pod siatkami ale idzie tym torem w miare w gore. Nie nadrabia ale tez jakos tragicznie nie spada. Dopuki nie mamy wynikow to poprostu obserwujemy. Nie wiem z czym wiaze sie jego choroba, moze z jakas forma tez katlowatosci? Moze cos z kosciami i stawami (co sugerowaloby zarosniecie ciemiaczka na 3 miesiace)... najwazniejsze teraz dowiedziec sie z czym przyjdzie nam sie zmierzyc, diagnoza podpowie wszystko.Gratulacje
![]()