Karusia18192
Fanka BB :)
Sama nie wiem, taki strach dopóki nie zobaczę bijącego serduszka. A ja biorę falvit. Planuję zmienić na pregne.Czemu myslisz ze moze byc cos nie tak?
Jakie witaminy bierzecie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Sama nie wiem, taki strach dopóki nie zobaczę bijącego serduszka. A ja biorę falvit. Planuję zmienić na pregne.Czemu myslisz ze moze byc cos nie tak?
Jakie witaminy bierzecie?
Teraz już z gorkiSama nie wiem, taki strach dopóki nie zobaczę bijącego serduszka. A ja biorę falvit. Planuję zmienić na pregne.
Falvit kupiłam już kiedyś i kurczę nie pamiętam po ile. A za te co chcę kupić to też koło 70-80zł. Plus kwas foliowyTeraz już z gorkija tez sie martwilam. Ale beta ładnie rosnie, lekarz mowi zeby sie nie przejmowac.
Ile placisz?
Mi lekarz przepisal mama dha Premium. Place na miesiac prawie 100zl
Piękna beta!Dziewczyny beta z poniedziałku 3852 z dziś 6876 . Gin w środę może w końcu coś zobaczę . Smerfetka gratki
Ja też bym już chciała ;-) Póki co, szykuję się do polowania na owu. Ciekawa jestem jak się będą miały testy owu do obserwacji temp i śluzu.Kurczę dziewczyny ja tu dopiero początek cyklu (7dc) a już nie mogę się doczekać testowania a to jeszcze tyle czasu
Biore FertilCare baby start drogie ale maja ok składSama nie wiem, taki strach dopóki nie zobaczę bijącego serduszka. A ja biorę falvit. Planuję zmienić na pregne.
Rekombinat Foliotropiny na stymulacje owulacji ampułkostrzykawkiHej dziewczyny mam pytanie czy któraś z was miała styczność z gonalem i może mi coś powiedzieć na jego temat?
Kochana co tam u Ciebie?Nie.. teraz cala krwawie. Nie wiem co mam robic czy to bedzie obfity okres czy jechac do lekarza gdzies..