reklama
Dwa+Trzy
Fanka BB :)
Idę do Niej 19.11 i jeśli zbagatelizuje ostatnie wydarzenia to będę konsultowała z Kimś innym.Powiem Ci ze tez tak pomyślałam. A lekarz przy takim progesteronie nie powinien zalecic progestreonu juz po owulacji?
Zawsze na początku ciąży brałam duphaston. Dlatego teraz sprawdzam progesteron razem z betą.
@martoosia04 12 lat temu taki miałam plan na wrzesień
martoosia04
Tak wygląda po zupełnym wyschnięciu.. Aż nie chce się wierzyć w tą krew![]()
A jakiej „mocy” jest ten test?
Bo kreska widoczna... jeśli do wt nie bedzie @ ja bym poszła jeszcze raz na betę i bym powtórzyła test.
młoda1994
Ja po waszych wypowiedziach glupieje. Z tego co mi wiadomo to hormon ciążowy najpierw pojawia się we krwi i później dopiero przefiltrowany trafia do moczu. Jeśli test jakimś cudem wykrywa ten hormon a w krwi go nie ma to jak to jest możliwe? Przecież nie ma opcji żeby hormon trafił do moczu a dopiero później do krwi. Wytłumaczcie mi to proszę
Dwa+Trzy
Ten progesteron nie pozostawia złudzeńA jakiej „mocy” jest ten test?
Bo kreska widoczna... jeśli do wt nie bedzie @ ja bym poszła jeszcze raz na betę i bym powtórzyła test.
Zaskakujące, że w zeszłym cyklu w dzień po spodziewanej @ miałam 4,5 a teraz dzień przed 1. Co tam się nawyrabiało znowu
Tak jak @Zofiaa1 napisała Nordtest ma 10mlu i jest niby najskuteczniejszy :/
Ostatnia edycja:
martoosia04
Dla pewności powtórz test. Weź nawet dwa rożnych firm.
reklama
mis0890
Wiemy z Ż co to znaczy brakująca krecha, przerabialiśmy już to.Ten progesteron nie pozostawia złudzeń
Zaskakujące, że w zeszłym cyklu w dzień po spodziewanej @ miałam 4,5 a teraz dzień przed 1. Co tam się nawyrabiało znowu
Tak jak @Zofiaa1 napisała Nordtest ma 10mlu i jest niby najskuteczniejszy :/
A co powiecie na temat testu ClearBlue? Podobno najlepszy na rynku
Podziel się: