Kotmonika87
Fanka BB :)
No właśnie mi sie zadko kiedy cos sni a dzis snila minsie mama ktora nie zyje pol roku i mowila rob test i tak glupia wstalam i zrobilamGratuluję Ah mi dziś też się śniła ciąża ale jakoś podobno to jest odwrotnie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No właśnie mi sie zadko kiedy cos sni a dzis snila minsie mama ktora nie zyje pol roku i mowila rob test i tak glupia wstalam i zrobilamGratuluję Ah mi dziś też się śniła ciąża ale jakoś podobno to jest odwrotnie
Kiedy masz termin @? Ja trzy dni. Nie czuje sie na nic, wczoraj o 21 juz spalam hehe jestem jakas zmeczona po tym urlopieU mnie to już 15 cykli - ciąża i poronienie maj-lipiec (czyli bez starań 3 cykle). Po poronieniu 3 cykl teraz i czekam na @...
Jutro zrobie bo dzis nie mam jak bo mloda chora w domuKurczatko, ja po usunieciu miesniaka mam blizne jak po cesarce. To skocz dzis na bete, powtorzysz we wtorek![]()
Sen o ciazy oznacza cos dobrego. Pozytywne zmiany, realizacja planow itp.Gratuluję Ah mi dziś też się śniła ciąża ale jakoś podobno to jest odwrotnie
No i przyszedl czas na mnie. Krotko i na temat wrzucam moj 3 test.
Sen o ciazy oznacza cos dobrego. Pozytywne zmiany, realizacja planow itp.
Trzeba byc dobrej mysli i wierzyc ze sie uda. Ja przyznam Ci sie, ze poprzedni cykl obserwowalam temp, sluzy i co tam jeszcze nie patrzylam. W tym olalam wszystko, skupilam sie na korzystaniu z zycia i przyjemnosci z mezem. Potem zobaczylam, ze cos jest nie tak. Ale mowie, przez 20 dni mialam gdzies co sie dzieje. A dzis ciesze sie pozytywnym 3 testemObyś miała racje, bo mi się wczoraj jak nigdy śniły pozytywne kreski i ciąża [emoji5] jakaś zmiana by się przydała [emoji6]