A Ty byłaś w końcu na tej becie dzisiaj?@Dwa+Trzy Powtarzalas test?
reklama
Bbergamotka
Fanka BB :)
Ginekolog powiedział mi, że w tym cyklu ciąży nie będzie, bo pecherzyki graafa są za małe (jak na dzień cyklu w którym byłam badana) i błona śluzowa zbyt cienka i nawet jeżeli coś zaskoczy to i tak się ciąża nie utrzyma![]()
A w którym dniu cyklu byłaś? Jak długie masz cykle? Może to pco i wystarczy stymulacja?
Kara85
Zaangażowana w BB
Trzymałam się a jednak coś we mnie pękło.. widok krwi na wkładce robi swoje. Zaczynam 1dc.
Dobrze ze mój N będzie dzis raczej pozno z pracy to mam czas żeby się pozbierać, bo na razie to płaczek mi się załączył i żal do całego świata. Na szczęście to chwilowe, popłacze sobie i podniosę głowę znów [emoji5]
Jednak nie ma co zawierzać szyjce( nadal wysoko i miękka) mam wrażenie ze robi co jej się chce [emoji6]
Dobrze ze mój N będzie dzis raczej pozno z pracy to mam czas żeby się pozbierać, bo na razie to płaczek mi się załączył i żal do całego świata. Na szczęście to chwilowe, popłacze sobie i podniosę głowę znów [emoji5]
Jednak nie ma co zawierzać szyjce( nadal wysoko i miękka) mam wrażenie ze robi co jej się chce [emoji6]
Kara85
Zaangażowana w BB
Kibicuje tym które czekają na testowanie i które sa w trakcie starań. [emoji5] kolejne miesiące będą nasze [emoji5]
Trzymam kciuki za wysokie bety tym które już kreseczki zobaczyły i żebyście jak najszybciej zobaczyły fasolki na USG.
Trzymam kciuki za wysokie bety tym które już kreseczki zobaczyły i żebyście jak najszybciej zobaczyły fasolki na USG.
montek.87
Tak, po dzisiejszych kreskach poszlam. Teraz czekam na wynikiA Ty byłaś w końcu na tej becie dzisiaj?
montek.87
Wspolczuje Kochana i mocno sciskamTrzymałam się a jednak coś we mnie pękło.. widok krwi na wkładce robi swoje. Zaczynam 1dc.

To dawaj znać. Ja idę jutro na powtórkę. Ale mam nadzieję, że nie będę znowu czekać do 20 na wynikiTak, po dzisiejszych kreskach poszlam. Teraz czekam na wyniki![]()
Karusia18192
U mnie dziś beta nie wypaliła. Będę cierpliwie czekać do wizyty za tydzień.
topka55
Zaangażowana w BB
Jesteście w stanie się odnieść do tego co napisałam dzisiaj? Umknęło pewnie wśród wielu wiadomości, wiec wklejam jeszcze raz.
Cześć, ja do starań podchodziłam raczej "na chłodno", ale w tym miesiącu mnie pozytywnie nakręciłyście i zaczęłam robić testy owulacyjne. Kreska testowa i kontrolna były jednakowe przez 3 dni (4, 5 i 6 listopad), wczoraj testowa już jaśniejsza, a skoku temperatury nie było. Macie jakieś doświadczenia w tej kwestii? Niestety panuje u nas jakiś wirus, kilka dni temu chorowałam ja, a dzisiaj już również mąż i myślę, że to może mieć związek.
Cześć, ja do starań podchodziłam raczej "na chłodno", ale w tym miesiącu mnie pozytywnie nakręciłyście i zaczęłam robić testy owulacyjne. Kreska testowa i kontrolna były jednakowe przez 3 dni (4, 5 i 6 listopad), wczoraj testowa już jaśniejsza, a skoku temperatury nie było. Macie jakieś doświadczenia w tej kwestii? Niestety panuje u nas jakiś wirus, kilka dni temu chorowałam ja, a dzisiaj już również mąż i myślę, że to może mieć związek.
reklama
Kara85
Zaangażowana w BB
Tak, po dzisiejszych kreskach poszlam. Teraz czekam na wyniki![]()
Super. Dawaj znać jak tylko będziesz mieć wyniki [emoji5]