reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

kachasek a czemu prezent Michała musieliście oddać do sklepu? Wygrał w kategorii nietrafionych :confused:
był nietrafiony (to zaskoczyłam w domu po kupnie) i zepsuty:baffled: tzn nie wyłączała się
Jakbym teściową widziała - zero pomysłu na zabawę, tylko noszenie, całowanie i przytulanie.
moja też tak jakby pasuje do opisu:dry:

reklama
ciekawe czy ktoś mnie jeszcze pamięta ;-) melduję, że my wrócili już do Wrocławia :-D od ciszy w domu aż mi w uszach dzwoni :-D świąteczne tłoki już za nami ;-) uf!

widzę, że jak mnie nie było, to tutaj jakieś imprezki się odbywały ! ładnie, ładnie!! pewnie sie cieszyłyście, że Gingeroska nie ma :p

co u nas ?? hm, powiem wam, że na bank pierwszym słowem Antonka nie będzie mama ;-) od kilku dni jak najęty gada tata :confused: oczywiście nie świadomie, ale Maciejka dumna jak jasna cholera :tak: ciągle mam nadzieję, że mama będzie pierwszym słowem ;-) świadomym słowem ;-)

zębów nadal brak :wściekła/y: ale maruda nadal jest :wściekła/y: teściówka dała nam maść na zębole, super znieczulającą :-) wczoraj liznęłam jej dla smaku i mi jęzor znieczuliło (jak po zastrzyku u dentysty) :-D wnioskuję więc, że na bolące dziąsełka pomoże ;-) Maciejce też jęzor znieczuliło, bo też sobie liznął ;-)

kubek Maciejki - furora na maksa :D oczywiście Maciejka pić na razie z niego nie chce, bo nie daj Boże później mu kubek umyję i Antonek zejdzie :tak: w środę idzie z nim do pracy i będzie się lansował :-D mówi, że niby będą mu zazdrościć ;-) ta, ciekawam ja :-D

Antonek w czasie wyjazdu jadał zupki kupne (które dla mnie smakują jak paprykarz). Pierwsza zupka była w całości wypluta, a raz nawet wyhaftowana ;-) ogólnie zupki kupne źle mu podchodziły :-D jedynie deserki są super ;-) cieszę się, że moje dziecko kocha moje zupki ;) babcie dokarmiały mi Antonka :wściekła/y: galaretą (która jest bleee), serniczkiem i kompotem z suszu :wściekła/y: zostawić na sekundę dziecko bez opieki i proszę :wściekła/y:

wkleiłabym kilka fotek Antonka, ale mnie do galerii nie wpuszcza ;-) tak więc nic wam nie wkleję :p

Witajcie...
Ja znowu opóźniona...A juz mowię dlaczego..
Przestawiliśmy meble...mój slubny wziął się za komp...przestawianie rozplątywanie kabli... i co internet nie działa!! Buuuu!! wezwał serwis dzisiaj przyjechali...i mówią do slubnego... Nie w tą dziurkę pan włożył... Buhahahahahaha oczywiście chodziło o kabel!! I jest działa!! Ale z kilkudniową przerwą :)
U nas też marudek...a zęboli brak...chociaż coś wydaje mi sie że niedługo coś się pojawi...
Gingeros a co za znieczulice macie?? Jakaś z apteki??

Dziewczynki to my składamy Wam i Waszym pociechom
wszystkiego naj naj naj w Nowym Roku,
oby się pięknie rozwijały i w końcu przystosowały do życia w rodzinie
;-)

Lecę do roboty bo dzisiaj imprezka we trójkę
P.S. Martaja Gingeros welcome back

Emmila :*
A u nas imprezka na kilka par :) i trójkę dzieciaczków...wiec dość spokojnie :)
Blanes... A z tą wodą... Chyba nas już nic nie zdziwi... Co prawda ja małemy od "zawsze" podaję zwykłą przegotowaną kranówę... I taka chyba jest najzdrowsza ;)

Witamy córki marnotrawne :-p:-D

My mamy imprezkę na trzy pary :tak: i czwórkę dzieci :baffled: ciekawe co z tego wyjdzie ;-) Do tego trójka ma urodziny :happy2: będzie się działo ;-)

Oho Jolka to okazji macie wiele :)
Ja właśnie wysłaalm męża z Jakubem na spacer...a sama do roboty się biorę...
A dodoam, że mały od wczoraj jeździ w spacerówce...ale mamy taką z regulacją nie tylko oparcia ale całej spacerówy...więc jeździ w półleżącej spacerówce...bo gondola już za mała...

reklama
Do góry