reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Niech Nowy Rok przyniesie Wam
radość, miłość, pomyślność
i spełnienie wszystkich marzeń,
a gdy się one już spełnią
nich dorzuci garść nowych marzeń,
bo tylko one nadają życiu sens

15fn4.gif

MARTAJA znieczulica robiona na receptę ;-) jej podstawę stanowi anestezyna ;-) przepis pediatry :-D środek silny (z tego co kojarzę, ok. 10 razy mocniejszy niż żele z apteki ;-))

Wszystkim Wam życzę cudownego Nowego Roku. Zdrowia dla Maluszków, dużo miłości i spokoju. No i oczywiście super zabawy dzisiejszej nocy - tym co poza domem na imprezach i tym co w domach ze swoimi Szczęściami.
Jagoda z Rodzinką

kubek Maciejki - furora na maksa :D oczywiście Maciejka pić na razie z niego nie chce, bo nie daj Boże później mu kubek umyję i Antonek zejdzie :tak: w środę idzie z nim do pracy i będzie się lansował :-D mówi, że niby będą mu zazdrościć ;-) ta, ciekawam ja :-D
No to chyba bardzo poprawnie w kontekście flaneli, co to Ci Maciejkę do pracy podwozi :cool2:

Blanes odstawiamy Żywca :baffled:

NAJLEPSZEGO KOCHANE - NIECH NASZE DZIECIAKI DADZĄ NAM ŻYĆ W NOWYM ROKU!!!!

Mam nadzieję dziś się wyspać - co wieczór mam taką nadzieję... ;-)

Esia, hahaha. Cóż nadzieja Matką głupich. Ale ja też co wieczór mam takie marzenia ;-).

Widzę, że tylko ja zostałam na placu boju. Ale my dziś sami z dziewczynami w domku - tak postanowiliśmy już 2 m-ce temu, a kilka dni temu stało się to koniecznością - Ada ma ospę :szok:. No więc Karolina też pewnie będzie miała. Ada przechodzi ok, ciekawe co będzie z młodą... Mam nadzieję, że tak samo:tak:

Życzę Wam udanych imprezek i Szczęśliwego Nowego Roku:-)

Monika witaj w klubie siedzących w domciu;-)dużo zdrówka dla dziewczynek
chciałam napisać "Michaś już śpi" ale niestety, nie zdążyłam, zaczął płakać:-(

Nie jest tu tak pusto ;-) My też domowo :tak:
I nie napiszę "Piotruś śpi", bo to mało aktulne - bardziej "Małż go właśnie usypia" :-D

Monika przykro gdy dzieci chorują, ale może to i lepiej teraz, ja przeszłam ospę w połowie podstawówki i było bardzo źle :baffled:

reklama
Witam wszystkie czerwcóweczki. Dołączam do mamusiek spędzających ta nocke w domu. Z kieliszkiem szampana (mam nadzieję że te 50ml wywietrzeje z krwioobiegu do 24godz.) przed komputerem.
SZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!!!!!!!!

Do góry