reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
U nas bylo calkiem okey, bylam na malej domowej imprezce z dzieciaczkami. Ala byla grzeczna (nie wrzeszczala i nie stekala ze chce na rece), caly czas sie smiala i zaczepiala gosci :-) Potem poszla spac okolo 21 i przespala do 2:30 akurat jak sie zbieralismy takze naprawde dziecie mam imprezowe :-) A ja razem z innymi lyknelam prawdziwego szampana :-) :-) :-)

Najlepszego Laseczki!!!

My domowo i bez specjalnych rewelacji ;-) O północy grzmoty prawie obudziły Piotrusia, więc kwadransik spędziliśmy siedząc przy łóżeczku... i powiem Wam, to było TO - byliśmy tacy szczęśliwi patrząc na śpiącego Synka...
:-)

No to my tez witamy w Nowym Roku! Wszystkiego NAJ Kochanym Mamusiom. Spelnienia Marzen i Radosc z Pociech.:-)

My podobnie jak ciocia Esia ;-) W domku spokojnie rozkoszowalismy sie malizna nasza:-D bylo bardzo milutko...

witamy w nowym roku :-D

nasz Sylwester - podobny jak większości ;-) trójeczka w domku :-D co prawda jeden nam odpadł o 20, ale jak byk była nas trójka :tak: Antonka nie zbudziły petardy, pospał ładnie do 3:30 i później zrobił nam awanturę :wściekła/y: nie wiem o co mu biegało, ale domagał się zabrania do łóżka :wściekła/y: 40 minut walczyłam i wywalczyłam spanie osobne ;-) ale momentami miałam ochotę drzeć się strasznie głośno :tak:

wczorajszy dzień iście leniwy ;-) byczyliśmy się za wszystkie czasu :-D a dzisiaj Maciejka w pracy, a my sami :-(

wczorajszy wieczór paskudny - Antonek ładnie odpadł już przy butli, ale po 30 minutach obudził się i w krzyk :-( nic nie pomagało :confused: załadowałam mu tej maści na dziąsełka i po kilku chwilach zasnął, spał do 7:20 :confused: od 6 ze mną ;-)

EMILA flanela :laugh2: :rofl:

mam nadzieję, że od dzisiaj moja Maciejka będzie podwożona do domku przez kolegę z pracy (wrócił z rocznej delegacji)

postanowienia noworoczne ??? schudnąć, schudnąć, schudnąć i znaleźć pracę :-D pocieszeniem nadwagi jest to, że w tym roku nie obiecywałam sobie walki z nałogiem tytoniowym :-D

Witajcie!!
U nas dzisiaj piekna pogoda!! I mąż w domku...normalnie jak tak się nowy rok zaczął to będzie pięknie przez następne 364 dni :) Jakubek po spacerku śpiocha... Zjadł obiadek i padł :)
My myślimy nad planami wieczornymi...bo aż szkoda wspólnego wieczorku zmarnować...nie często się zdarza, żeby mąż był w domku :)
Pozdrawiam!

Hejka

Tomek właśnie wytropił na gazecie więc cytuję bo może kogos to zainteresuje :-)

Imiona, które najczęściej nadawano w 2007 r.

Julia, Zuzanna, a może Nelly? Sprawdź, jakie imiona były najpopularniejsze w minionym roku.

Szczęśliwi rodzice potomków płci męskiej najczęściej wybierają imiona Jakub, Kacper, Szymon i Mateusz. Te imiona od lat utrzymują się w ścisłej czołówce. Stopniowo powraca również moda na imiona typowo polskie i tradycyjne. Jest coraz więcej Stasiów, Jasiów i Franków. - Za to Jarosław zdecydowanie odchodzi do lamusa - mówił "Dziennikowi Polskiemu" Edmund Olczak z krakowskiego USC.

Dziewczynkom w minionym roku najczęściej nadawano imię Julia. Na dalszych miejscach uplasowały się Anny, Wiktorie, Zuzanny, Oliwie i Natalie. - W Krakowie dwóm nowo narodzonym dziewczynkom nadano imię Nelly - podawał "DzP". Co na to najsłynniejsza Nelly(i) w Polsce? Czy popularność tego imienia będzie rosła? - Gratuluję młodym rodziców wyboru. To piękne imię - skomentowała posłanka PiS.

Z kolei w USA największą popularnością cieszyły się imiona Sophia, Isabella i Emma. W pierwszej dziesiątce znalazły się też m.in. Madison, Ava, Addison i Emily. Wśród chłopców najwięcej jest Aidenów i Ethanów. Na kolejnych miejscach znaleźli się Jacob, Jayden i Caden. Informujemy, bo może Michał Wiśniewski się zainspiruje.

U nas Sylwester srednio, bo o 23.40 Misia dostala goraczki (38,2) i nawet nie odliczylismy do 12..Na szczescie dziecie juz ozdrowiale:-) choc mama przez katar 2 nocki ma zarwane.
A tak btw - ostrzyglam Misie na lyska:no:Bo po 1-sze nie dawalam rady juz z ciemieniuszka a po 2-gie i tak mialam takie plany, zeby wloski jej sie wzmocnily i rowno rosly...ale z bolem serca obcinalam....Wloski juz odrastaja:-)a po ciemieniuszce ledwo slad widac:-D (zdjecia na zamknietym - oczywiscie pieknej Misi a nie ciemieniuchy).

no i oczywiscie znow rude rosna..hehe..nigdy bym nie uwierzyla ze urodze rudzielca

reklama
Fantazja
Ty to masz ułańską fantazję :-D

A co do włosków - podobno bardzo ładnie się zaczynają wzmacniać od momentu jak dziecko je żółtko.

Do góry