Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Z miła chęcią, bo my powaznie myslimy o przeprowadzce gdzieś bliżej gór. Jeżeli się zdecydujesz, mogę Ci nawet odstapić ładne lokumIszatr zamieniamy się? ja ci oddam góry a pójdę na równiejszy teren;-)

(na szczęcie Staś co trzy, cztery noce robi nam wakacje i budzi się tylko raz w nocy
i zrozum tu dziecko
) O północy grzmoty prawie obudziły Piotrusia, więc kwadransik spędziliśmy siedząc przy łóżeczku... i powiem Wam, to było TO - byliśmy tacy szczęśliwi patrząc na śpiącego Synka...
:-)

Mi się czasami zdarza w nocy stać tak nad łóżeczkiem Stasia i patrzeć na niego i zastanawiać się jak ja mogłam bez niego żyć
(następnie Staś się budzi za pół godziny a ja sobie myśle: Głupia zamiast wykorzystać te kilka minut jak młody śpi to się gapisz;-))A tak btw - ostrzyglam Misie na lyskaBo po 1-sze nie dawalam rady juz z ciemieniuszka a po 2-gie i tak mialam takie plany, zeby wloski jej sie wzmocnily i rowno rosly...ale z bolem serca obcinalam......
A poza tym nie wyobrażam sobie jak to golenie miałoby wyglądać w praktyce
. Po sprawie.
). Ale ogólnie impreza udana. Przebrałam się za lady z lat 20, a małżonek był kowbojem
.
. Takiej pięknej kreacji jeszcze nie miałam. A co tam jak szaleć to na całego:-). A w Nowy rok też leniuchowaliśmy i kurowaliśmy sie zarazem bo oboje z mężem jesteśmy przeziębieni
.
. Jak ma się poczuc lepiej to niech sie bawi w takie cuda.
.
.
Pojęcia nie mam jak to zrobić, żeby nie wyglądał jak idiota 
No z ust mi wyjęłaś(następnie Staś się budzi za pół godziny a ja sobie myśle: Głupia zamiast wykorzystać te kilka minut jak młody śpi to się gapisz;-))

Mam dokladnie to samo :-) Najpierw stoje nad nia i napatrzec sie nie moge a potem mysle ze moglam np. uprac w miedzy czasie :-) No ale z drugiej strony pranie jest mniej atrakcyjne niz podziwianie maluszkaMi się czasami zdarza w nocy stać tak nad łóżeczkiem Stasia i patrzeć na niego i zastanawiać się jak ja mogłam bez niego żyć(następnie Staś się budzi za pół godziny a ja sobie myśle: Głupia zamiast wykorzystać te kilka minut jak młody śpi to się gapisz;-))

u nas ciemieniucha zeszła bez obcinania i bez emoliumI tylko mi nie mowcie ze na darmo obcielam, bo udusze...

ale spłacisz nasz kredytZ miła chęcią, bo my powaznie myslimy o przeprowadzce gdzieś bliżej gór. Jeżeli się zdecydujesz, mogę Ci nawet odstapić ładne lokum![]()
ostatnia rata chyba w kwietniu 2031fotki proszę.Przebrałam się za lady z lat 20, a małżonek był kowbojem.
dokładnieKotek teściówka w domu czaruje? Oj, pogoniłabym - znam opinie, że takie zupełnie "obojętne" to niekoniecznie bywa ;-)

u nas ciemieniucha zeszła bez obcinania i bez emolium![]()