[emoji8][emoji8][emoji8]Angy88 to mam nadzieje ze obie nie dostaniemy okresu a zobaczymy dwie kreski za 2 dni tego sobie i tobie zyczę
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
[emoji8][emoji8][emoji8]Angy88 to mam nadzieje ze obie nie dostaniemy okresu a zobaczymy dwie kreski za 2 dni tego sobie i tobie zyczę
Miałam od kilku lat równiutkie 23 dni. Wyniki w normie, tarczyca wyregulowana, okres potrafiłam namierzyć co do godziny. Krótkie, wiem, ale większość lekarzy niespecjalnie się tym przejmowała. No ale ostatnio rozregulowało się zupełnie, a w wynikach nic nadzwyczajnego nie ma.
W jakim sensie z wiekiem? Przez pół życia miałam koszmarne cykle, krótkie, a okresy krwotoczne. Od kilku lat jest lepiej, ale to też kwestia długiego leczenia.Może z wiekiem tak jest
Ja niestety mam podobnie, moje cykle to zazwyczaj 31-32 dni a czekanie jest najtrudniejszeA ja mam 34 dni nawet 36 masakra tyle czekania na owu tyle czekania na testy
Przykro mi, ze sie nie udaloPrzyszla @smutno jakoś.. po cichu liczyłam, że się udało..
Super! Gratuluję [emoji3590]Zgłaszam się ze wszystko okej, kropka jest, serduszko jest, termin na 04/07/2020.