Myślę że dużo zależy od sytuacji. Jeżeli osoba która 'zastepujemy' ma umowę na czas określony bądź nieokreślony a pracodawca wie że po dłuższej obecności wróci na 100% to dlatego dają na zastępstwo. 

Kurczę, czy dawanie umowy na zastępstwo to popularna sprawa? Wygląda trochę na celowe działanie. Właśnie takiej formy umowy nie znam i nigdy nie miałam z nią do czynienia. U mnie każdy na starcie ma kontrakt na dwa lata, dużo umów przedłużamy na czas nieokreślony.

takie drobne krostki i boli podbrzusze albo w sumie to jajnik... bóle jak na okres
 takie drobne krostki i boli podbrzusze albo w sumie to jajnik... bóle jak na okres  ale dziwnie bo piersi dalej mnie nie bolą a zwykle od owulacji były jak kamienie. Ten ból mnie zaciekawia i zamartwia bo już dawno nie miałam takiego przed miesiączka. Według kalendarzyka powinnam dostać 18.11 ale nie wiem jak długi cykl się trafi
 ale dziwnie bo piersi dalej mnie nie bolą a zwykle od owulacji były jak kamienie. Ten ból mnie zaciekawia i zamartwia bo już dawno nie miałam takiego przed miesiączka. Według kalendarzyka powinnam dostać 18.11 ale nie wiem jak długi cykl się trafi