Poczytaj. Zastępuje naturalny śluz płodny- jest jak białko jaja kurzego, śliski i rozciągliwy. Super mnie nawilżył. A oprócz tego ma tak stworzony skład,ze nie przeszkadza plemnikom jak inne żele takie komercyjne (jak Durex który blokuje plemniki) ten żel kupujesz w aptece i on pomaga dłużej przetrwać plemnikom.Co daje ten żel
reklama
młoda1994
Fanka BB :)
Pomaga w poruszaniu się plemników i wydłuża żywotność plemników. I też pomaga jeśli nie ma się śluzu płodnego.Co daje ten żel
martini87
Ja będąc w poprzedniej ciąży nie miałamPijecie kawę?
Jak będziecie w ciąży to zamierzacie dalej pic, jeśli to robicie, czy przestać?
Różne opinie na ten temat można przeczytać
za bardzo ochoty na kawę. Później przerzuciłam się na Inkę i tak mi zostało do teraz, chociaż ostatnio już od czasu do czasu wypije sobie kawkę czy to rozpuszczalna czy z ekspresu jak jestem poza domem. Teraz jeśli będę w ciąży i będę miała ochotę na kawę to wypije ale max jedna dziennie.
młoda1994
Jak beta za niska? Miała bardzo ładne przyrosty.@Smerfetka94 bardzo mi przykro. Kurcze mi się wydaje że ta beta była podejrzanie niskanastępnym razem będzie wszystko ok.
Boli mnie dzisiaj lekko dół brzucha, pewnie @ przyjdzie niedługo, dziś 27dc. Myślę żeby zatestować w sobotę. Ktoś też wtedy testuje?
Madziula90
Zaangażowana w BB
Ja jestem teoretycznie dzien lub dwa przed @. Mialam jeden test w domu i glupia wczoraj zrobiłam i negatyw. W piatek lub sobotę robię nastepny. Jak wyjdzie negatyw to odpuszczam testowanie i grzecznie czekam na @@Smerfetka94 bardzo mi przykro. Kurcze mi się wydaje że ta beta była podejrzanie niskanastępnym razem będzie wszystko ok.
Boli mnie dzisiaj lekko dół brzucha, pewnie @ przyjdzie niedługo, dziś 27dc. Myślę żeby zatestować w sobotę. Ktoś też wtedy testuje?
jeszczebedziepieknie
Ja tez wtedy chce testowac. Tez mam 27 dc.
@Smerfetka94 bardzo mi przykro. Kurcze mi się wydaje że ta beta była podejrzanie niskanastępnym razem będzie wszystko ok.
Jeśli cien wychodzi ja teście siekanym to beta już wyjdzie.Ja 29dc jakiś cień cienia na innym teście, piersi dalej nie bolą.. Nie zapowiada się na @ ale też nie chce się ludzic tymi cieniami.. Poczekam jeszcze trochę i może skocze na betę w piątek albo sobotę
młoda1994
Kilka dziewczyn mając nawet wyraźne kreski na teście ciążowym zrobiły betę i ujemna. Nie warto ufać testom. Ale żeby się przekonać czy ten cień to mimo wszystko ciąża to warto lecieć na betę.Jeśli cien wychodzi ja teście siekanym to beta już wyjdzie.
reklama
martini87
Bardzo bardzo mi przykro. Przytulam mocno!Poronienie całkowite