Hej
dzięki ale bardziej chodzi mi o lubrykanty zastępujące śluz płodny przy staraniach a ponoć odrzywia nasienie i wspomaga dotarcie
jeżeli ktoś miał do czynienia z takim żelikiem to poproszę o odpowiedź 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mozesz spróbować takiego żelu. Przy clo niestety efektem ubocznym jest brak śluzu płodnego i małe/cienkie endometrum. Jak u Ciebie wyglada endometrium?Hej [emoji3] dzięki ale bardziej chodzi mi o lubrykanty zastępujące śluz płodny przy staraniach a ponoć odrzywia nasienie i wspomaga dotarcie [emoji2] jeżeli ktoś miał do czynienia z takim żelikiem to poproszę o odpowiedź [emoji9]
To jest taki żel wspomaga poruszanie się plemnikom i pomaga dłużej przetrwać plemnikom w pochwie, do tego super poślizg jeśli się na problem ze sluzemHej [emoji3] dzięki ale bardziej chodzi mi o lubrykanty zastępujące śluz płodny przy staraniach a ponoć odrzywia nasienie i wspomaga dotarcie [emoji2] jeżeli ktoś miał do czynienia z takim żelikiem to poproszę o odpowiedź [emoji9]
To trzymam kciuki aby się udało [emoji110][emoji110]Hej dziewczyny nie wiem czy mnie pamiętacie.. Miałam się odezwać jak będą II kreski ale nie wytrzymałam i oto jestem. Ostatnia moja wizyta u gin była w 13 dc stwierdził że jutro tj w 14 dc pecherzyk pęknie na recepcie napisał żeby się przytulać od wtorku do piątku tak też robiliśmy na odchodne powiedział, że następna wizyta jestem w ciąży. W sobotę 23.11 powinnam dostać @ co do objawów od tamtego poniedziałku temp 37.1-36.9, dziś ból w pachwinie, w piątek jakby jajnik bolał, piersi bez zmian. Jak w sobotę nie przyjdzie@ to zatestuje w niedzielę. Ale łeb mam strasznie zryty tylko bym płakała za chwilę jest ok sama ze sobą nie wytrzymuje
A dodam że w tym cyklu jeszcze brałam duphaston 2x1 10mg
Dołączam się do opini! Super żelJa się nie staram ale używam od czasu do czasu żelu. Zdjęcie wklejam ponizej. Jednym słowem jest mega. [emoji846]
Zobacz załącznik 1047091
U mnie dziś 8 dzień spozniania. Nigdy, przenigdy tak nie miałam. Jestem wściekła [emoji53]A ja dalej czekam na @ spóźnia się już jakiś tydzień.. A mogłaby już przyjść żebym mogła znowu się starać a takto... :/ dam jej jeszcze parę dni jak nie to w nast tyg idę do ginekologa :/ nie wiem co mi się zaś poje..alo:/
Jak to możliwe? Przeczytałam wczoraj tutaj na forum, że któraś z dziewczyn nie dostała @, poszła do gina i okazało się że jest pęcherzyk, czyli cykl wystartował bez krwawienia? Organizm i zasady jakimi się kieruje są dla mnie czarną magią.U mnie dziś 8 dzień spozniania. Nigdy, przenigdy tak nie miałam. Jestem wściekła [emoji53]