reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Oj przebadany :) Wszystko ok ale i tak profilaktycznie razem ze mna bierze profetril Ja mam jeszcze PCOS nie za duze ale jest widoczne na usg wiec moze i to tez jest przyczyna ...

I te przeciwciała przeciwplemnikowe z krwi i z nasienia też?

Odnosząc się jeszcze do kwestii kd nie jest tak, że to jest gwarancja sukcesu. U nas na forum mało jest informacji o tym natomiast na kafeterii jest rozległy wątek i tam reż dziewczyny mają po kilka transferów. Jak jest problem z immunologia to kd tez może być odrzucana.

Dzisiaj mam 10 dzień stymulacji .

To mogą Ci jeszcze przedłużyć bo możesz nie reagowac na niektóre leki i potrzebujesz więcej czasu.
Powodzenia!

Nie do końca tak jest. U mnie z 9 zapłodnionych komórek do blastocysty dotrawły 2 zarodki. Jeden podano i mam córkę. W drugiej dobie żyło 8 zarodków, w trzeciej 6 zarodków i pomimo tego że w piątej wszystkie jeszcze żyły to nie nadawały się do mrożenia.
A jak z nasieniem u meza ? Super, ze tak sie udalo za pierwszym razem. Ty mialas chyba taka niziutka bete na poczatku? To dopiero odbiegasz od normy :)

I te przeciwciała przeciwplemnikowe z krwi i z nasienia też?

Odnosząc się jeszcze do kwestii kd nie jest tak, że to jest gwarancja sukcesu. U nas na forum mało jest informacji o tym natomiast na kafeterii jest rozległy wątek i tam reż dziewczyny mają po kilka transferów. Jak jest problem z immunologia to kd tez może być odrzucana.

To mogą Ci jeszcze przedłużyć bo możesz nie reagowac na niektóre leki i potrzebujesz więcej czasu.
Powodzenia!
nie nie mam tych przciwcial. Wlasnie nie wiem o co w tym chodzi. Jak mamy to zrobic ?
Pewnie masz racje co do immuno. Ja nie napisalam ze to gwarant tylko ze czesto tak bywa :)

U nas wszystko ok jeśli chodzi o komórki i nasienie . Tak jak wyżej pisałam , zrobiłam mnóstwo różnych badań i nic nie wychodzi w nich . Poza pai i mthfr hetero ale to akurat niema nic wspólnego z niepowodzeniem z biorę metylowany kwas
Immunologia? Ja też jestem obstawiona metylami i nie wiem czy czegoś jeszcze do tego nie doładuję. Tylko muszę ruszyć zwojami mózgowymi bo już zapomniałam co jak działa[emoji23]

reklama
Do góry