Jak nie relanium to wino, oczywiscie przed transferem, jedno i drugie uzależniaTylko uwazaj bo relanium uzalezniadlatego jest na recepte
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak nie relanium to wino, oczywiscie przed transferem, jedno i drugie uzależniaTylko uwazaj bo relanium uzalezniadlatego jest na recepte
![]()
Możesz mieć po prostu niedożywioną macicę. A sprawdzałaś sobie poziom homocysteiny? To często paskudnie działa w połączeniu z io.A i zapomnialam dodac ze moj dziadek i jego siostra bardzo chorowali na cukrzyce typu 2
Dziękuję kochane za wsparcie i ze tu jestescie wy jedynie wiecie co możemy czuć jesteście aniołami. ..... ciężko mi ale widocznie tak miało być. ... może nie zasługuje poprostuPrzykro mi Kochana...
Mialam to zbadac ale stwierdizlam ze jak biore kwas foliowy metylowany to i tak nic na to innego nie dostane.Możesz mieć po prostu niedożywioną macicę. A sprawdzałaś sobie poziom homocysteiny? To często paskudnie działa w połączeniu z io.
Hahaha no jak bym słyszała znajomych i rodzineTaaaa, ja do tej pory słyszę ze "za bardzo się spinamy" i ze trzeba o tym zapomnieć to na pewno sie uda hahhahahaha ciekawe jak bez jajowodównie no rozwalają mnie ludzie i ich cenne rady i opinie....
Przestań tak myśleć!!!! Nie wolno! Nikt nie decyduje o tym czy zasługujemy tutaj my wszystkie, to jest po prostu biologia, przypadek!!! Ty Kochana zasługujesz i otrzymasz, moze(?) nie tym razem. Ale! Nie poddawaj sięDziękuję kochane za wsparcie i ze tu jestescie wy jedynie wiecie co możemy czuć jesteście aniołami. ..... ciężko mi ale widocznie tak miało być. ... może nie zasługuje poprostu
Kochana wszystkie kobiety na to zasluguja. Po to jestesmy stworzone. Nie denerwuj sie tak, jeszcze sie doczekaszDziękuję kochane za wsparcie i ze tu jestescie wy jedynie wiecie co możemy czuć jesteście aniołami. ..... ciężko mi ale widocznie tak miało być. ... może nie zasługuje poprostu
Tez mam "ciekawy "tekst mojej siostry :Hahaha no jak bym słyszała znajomych i rodzine![]()
"za bardzo chcesz i to dlatego, to psychika. Odpuść i napewno się uda"
Najlepszym rozwiązaniem po 6 latach bezskutecznej walki to odpuścić teraz hahah aaaa mało tego przy niskiej rezerwie jajnikowej, ach te cenne rady
nie nie mam tych przciwcial. Wlasnie nie wiem o co w tym chodzi. Jak mamy to zrobic ?
Pewnie masz racje co do immuno. Ja nie napisalam ze to gwarant tylko ze czesto tak bywa![]()