30mg brałam 2Koenzym Q10 +witamina e Xenico Pharma
Podsuwalam też mojemu 2 tableteczki dziennie, mówią że to na młodość![]()
reklama
Kotmonika87
Fanka BB :)
Ja biorę od ponad miesiąca to dziegiel chiński. Mi uregulowal trochę cykl. Biorę z niepokalankiemDziewczyny a czy znacie taki preparat jak dong quai na regulację gospodarki hormonalnej, który dzięki temu ma pomagać zajść w ciążę ? Któraś z was zażywała coś takiego ? [emoji846]
MonDiet
Aktywna w BB
U mnie dziś 28dc za 2 dni powinien przyjść @, zrobiłam rano test, spojrzałam w łazience- negatywny a śluzu dużo i teraz jak na niego patrzę w świetle dziennym wydaje mi się ze widzę cień cienia i jak tu być cierpliwym i nie zwariować ?!
Pokaż pokaż [emoji846] my wypatrzymyU mnie dziś 28dc za 2 dni powinien przyjść @, zrobiłam rano test, spojrzałam w łazience- negatywny a śluzu dużo i teraz jak na niego patrzę w świetle dziennym wydaje mi się ze widzę cień cienia i jak tu być cierpliwym i nie zwariować ?!
MonDiet
Aktywna w BB
Kurczę to jest tak blade ze nie wiem czy mój aparat to uchwyci, ja się zastanawiam sama czy ja to widzę czy mój mózg sobie ze mnie żartujePokaż pokaż [emoji846] my wypatrzymy

kiwaczka89
cześć, mam nadzieję że o mnie nie zapomniałyście
ja się wyłaczyłam bo skoro nie mogłam się starać to nawet tutaj nie wchodziłam. Aktualnie skończyłm 1 owulację w której mogłąm się starać. niestety tylko raz były przytulanki więc nie nastawiam się na dwie kreseczki. ale też nie mamy teraz ciśnienia by włąśnie w pierwszym cyklu od poronienia udało nam się. To tyle po krótce co u mnie. Wielu dziewczynom udało się zajść w październiku?
olaaa7
pokaż, może coś dojrzymyKurczę to jest tak blade ze nie wiem czy mój aparat to uchwyci, ja się zastanawiam sama czy ja to widzę czy mój mózg sobie ze mnie żartuje![]()
Różamama
A jak sobie radziszEch, u mnie to samo, bakterie w moczu i leukocyty, tylko ze ja mam kamice nerkowa wiec to czeste :/ i jeszcze przeziębienie złapało.
Kara85
Zaangażowana w BB
A więc moje Drogie, test już robiłam 2 tyg temu, ale chciałam się upewnić. Dziś podczas wizyty widzieliśmy serduszko6/7 tydzień ciąży
niesamowite uczucie
dlatego tym które walczą wysyłam pozytywną energię ! Trzeba wierzyć ! I pić czerwone wino przed igraszkami
od tygodnia męczą mnie niesamowite mdłości, nie mogę spać w nocy, wszystkie zapachy powodują odruch wymiotny, jem sucharki ale jest pięknie [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Cudownie [emoji5] gratuluje i wszystkiego dobrego [emoji7]
reklama
Kara85
Zaangażowana w BB
Super! Gratulacje [emoji5]