reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Newfie tempki w okolicach 37 stopni to powinny być w drugiej połowie cyklu. Ja po owu mam około 36.7, a przed owu od 36.3 do 36.5 najczęściej. Wysoko coś u ciebie :szok:. A który dzień cyklu masz?

reklama
Właśnie listonosz przyniósł mi testy owu, ale się cieszę:-D, jakby co najmniej przyniósł mi wiadomość o ciąży, hehe
Teraz będę mogła podejrzeć moją owulkę, i mam jakiś taki spokój wewnętrzny, że w tym miesiącu mi się uda, no zobaczymy

6 dzień jak w podpisie. Zobaczę jak się będzie zmieniać, bo przeziębiona nie jestem...

Oj rzeczywiście masz suwaczek. Przepraszam, nie zauważyłam go ;-). Może jeszcze spadnie ci ta tempka. Raportuj czy sie zmienia :tak:. Chyba, że ty taka gorącokrwista jesteś :-p.

reklama
Hejka!!! Ale sie dzisiaj ubawilam... Moj genialny mezulek zapytal sie mnie kiedy mam ewolucje... Ja sie go pytam o co mu chodzi... A on... No to co wtedy Ci jajeczko dojrzewa.... Hehe... Misku to owulacja... nie ewolucja....

Ewcia hehe, to ja jak najbardziej bede krakac;-) TROJACZKI DLA EWCI, TROJACZKI DLA EWCI.... Nic sie nie boj... Juz ciocie z BB Ci pomoga w opiece nad malenstwami... Chociaz szczerze mowiac ja nie wiem czy bym sobie poradzila z taka swieta trojca... Ja sie boje ze z jednym brzdacem nie dam rady a co dopiero ze slodkimi trojaczkami...Eh... Oki Ewcia, zycze Tobie tego co Ty sobie wymarzysz Slonce... bo to tylko Ty wiesz czego chcesz od zycia... Wszystkiego naj z okazji ze nie ma okazji....
Nieżle, ewolucja ;-)

Moja koleżanka spodzewa się własnie trojaczków, ma już córeczke i jest teraz w niezłym kłopocie. Nawet nie ma gdze wstawic łóżeczek. wecie jak sobie pomyśle o tych potrójnych wydatkach to aż mnie wzdryga. tylko, że później to dopiero radość, potrójna jest.

Altoids hymm tempka niezła, trzymam kciuki.

Do góry