Witajcie dziewczyny, więc ostatnią miesiączkę miałam 22 października i w tym tygodniu zorientowałam się że jeszcze nie mam okresu (cykle 28dniowe), od tygodnia mnie mdli i bolą mnie plecy, od trzech dni codziennie na wkładce mam dużą krople różowego śluzu, test robiłam wczoraj jak wstałam po nocce i negatywny. Jak myślicie co to za śluz? Ogólnie jest taki ciągnący i przezroczysty. Ból brzucha jak na okres i od dziś bolą mnie piersi.
reklama
O takiI co jak wynik?
olaaa7
Fanka BB :)
Może zrób betę?Witajcie dziewczyny, więc ostatnią miesiączkę miałam 22 października i w tym tygodniu zorientowałam się że jeszcze nie mam okresu (cykle 28dniowe), od tygodnia mnie mdli i bolą mnie plecy, od trzech dni codziennie na wkładce mam dużą krople różowego śluzu, test robiłam wczoraj jak wstałam po nocce i negatywny. Jak myślicie co to za śluz? Ogólnie jest taki ciągnący i przezroczysty. Ból brzucha jak na okres i od dziś bolą mnie piersi.
Nie za bardzo mam jak iść po nocce jestem ze swoją 3 letnią córeczką.Może zrób betę?
olaaa7
Ja bym poszła choćby z córkąNie za bardzo mam jak iść po nocce jestem ze swoją 3 letnią córeczką.
Postaram się jutro z nią wyrwać, ale mam do was pytanie czy ciągnący taki przezroczysty śluz zwiastuje okres?Ja bym poszła choćby z córką
olaaa7
Mnie się wydaje że taki śluz zwiastuje owulację.Postaram się jutro z nią wyrwać, ale mam do was pytanie czy ciągnący taki przezroczysty śluz zwiastuje okres?
Ostatnia edycja:
Bubblegum28
Początkująca w BB
Cześć
dzisiaj dołączyłam do Waszego forum chociaż czytam Was od dawna
to mój 6 cykl starań, za 5 dni powinnam dostać okres jednak już dziś zrobiłam test super czuły, niestety się rozlał wiec wynik jest nieważny
kolejny zrobię w terminie miesiączki ale nie liczę, Że tym razem się udało. Chyba powoli tracę nadzieje ;p Za jakies potencjalne objawy wczesnej ciąży można uznać to, ze boli mnie od owulacji podbrzusze oraz czasami jajniki, do tego dużo sluzu i temp 37,3- tyle 

MalyGosc
Okropny ból ale i urosły o dobry rozmiar![]()
![]()
Zazdro!!
Może biorę za małą dawkę [emoji848] 2x1....
W środę mam kontrolę u endokrynologa to chyba wysępię skierowanie na badanie progesteronu
reklama
Bubblegum28
Początkująca w BB
Witajcie dziewczyny, więc ostatnią miesiączkę miałam 22 października i w tym tygodniu zorientowałam się że jeszcze nie mam okresu (cykle 28dniowe), od tygodnia mnie mdli i bolą mnie plecy, od trzech dni codziennie na wkładce mam dużą krople różowego śluzu, test robiłam wczoraj jak wstałam po nocce i negatywny. Jak myślicie co to za śluz? Ogólnie jest taki ciągnący i przezroczysty. Ból brzucha jak na okres i od dziś bolą mnie piersi.
Ooo ja właśnie mam taki śluz jak podczas dni płodnych a teoretycznie jestem 9 dni po owulacji ,.. cykle mam 32 dniowe wiec nie wiem czy aż tak by mi się cykl wydłużył